Nu går jag och lägger mig för sista gången som 17-åring!

När mitt höger öga blir torrt vet jag att jag är trött, haha. Helt slut är jag så detta blir sista inlägget som 17-åring! Älskar att fylla år!


Har blivit brunett!

Var dags för en förändring. Så nu när vi går mot mörkare tider slingade jag det mörkare också! Måste nog vänja mig lite men är nöjd!


God morgon!

Vaknade i och för sig redan vid sju. Förstår inte... När mitt alarm ringer vid sju vanligtvis är jag halvt död. Idag har jag lite att stå i. Först frissan halv 2, klipp och sling. Äntligen! Sedan ska jag hyra filmer och köpa godis. Efter det blir det hem och städa mitt rum. Imorgon fyller jag 18 år!!!


Hejdå Stockholm, vi ses snart igen!


Underbara Stockholm!

Vaknade redan klockan sju imorse? När jag äntligen har sovmorgon... Men lika bra att komma upp i tid. Så jag käkade lite frukost och tog sedan ut hundarna på en långrunda. Älskar att gå här. Lite svårt att gå med hundarna dock då det är så mycket nya lukter för dem så dem stannar överallt :) Nu ska jag fixa mig sedan blir det shopping! Puss! (detta skulle publicerats tidigt imorse..)


Påväg till Stockholm!


Woop

Bestämde mig för att göra resten till en bra dag. Livet är för kort för att deppa ner sig över skit saker. Nu: Zumba!


Sämsta jävla dagen

Fy fan vilken dag... Börjar med världens (och då menar jag världens) äckligaste mardröm. Fick ropa på mamma hehe. Fortsätter sedan med att vi är sena och glömt linne efter fotbollen så fick ha halvt genomskinlig tröja. Plus att cp- ögat var värre än vanligt imorse= kliar mer än vanligt. Ringt och bokat tid igen och om jag inte får något ordentligt för det denna gången blir jag förbannad. Nu ska jag på zumba med Malin! Det har jag sett fram emot och förhoppningsvis avslutas denna dagen bättre :)


Plugg

Blev visst en powernap som jag inte alls har tid med. Prov på onsdag och imorgon är det zumba med Malin som gäller. Och om 20 minuter måste jag byta om för fotollsträning. Ändå bloggar jag? /trött tjej med cp-öga? Har kollat upp det men dem vet inte vad det är.


Såhär ser mitt rum ut i nuläget

KAOS! Vill bara bli klar med detta nu. Har rensat mina garderober och slängt 1,5 soppsäckar. Skönt!


Stjärntecken

Alltså det här med stjärntecken? Kom in på en blogg nyligen där hon skrev att hennes stjärntecken, och det som står om det, verkligen stämmer in på henne. Blev lite intresserad och sökte runt på mitt (skorpionen) och jäklar vad det stämde. Kollade runt lite på andra också och det stämde inte överrens direkt. Slump eller är det verkligen så?


Kaos!

Trodde aldrig det skulle vara såhär jobbigt att flytta! Har rensat i flera timmar och det är fortfarande huller om buller! Däremot hittade jag massor med härliga minnen. Tex 5 dagböcker ungefär. Kul att läsa :) ikväll bär det av till Haverdal för snack med mina tjejer!


Fredagsmys!

Ute och går med hundarna innan träning, underbart med träning på fredagar :))) eller... Snygg bild underifrån bjussar jag på också (vill inte att grannarna ska se att jag går runt och tar egobilder, hehe. Trevlig helg!


Det börjar närma sig

Provning av studentmössor!


Träning

Inte lika kul utan Mary och Loll där...


I miss you, like everyday. Wanna be with you, but you're away. I said I miss you, missing you insane.


En tredje del av den jag var går hem, för en är krossad, en är din

Bra helg! Fredagen var det halv åtta hos Malin och i lördags var det lagfest! Idag blev det pannkakskäk med Malin!


Godmorgon

Påväg till bussen, så jävla trött (trots sovmorgon)


Underbara måndag


För om det innebär att du och jag aldrig mötte morgondagen, så vill jag veta att du kände, om känslorna var samma

Vilken helg! I fredags så överraskade Mary mig, hade ingen aning att hon skulle komma hem (hon jobbar i Norge). Så när jag slutade engelskan i skolan så bara satt hon där i en soffa i skolan! Mycket bra start på den dagen. På kvällen blev det festligheter i Falkenberg, sen åkte jag och Mary till mig och somnade efter många om och men (haha). Igår var jag i kungsmässan men Malin och Agneta! På kvällen tog jag det lugnt. Bra helg!


Min balkänning

Min balklänning har kommit och det ät den finaste balklänning jag sett!!


RSS 2.0