FINT

Så rädd att du ska glömma bort mig
Hur du känner för mig
Du är mitt livs stora kärlek
Jag skulle dö för dig

Är en sån sucker när det kommer till fina låttexter, som denna Steget – Jag Skulle Dö För Dig. Har gjort en lista som kan vara fin att lyssna på nu till hösten, Löve, enjoy! Förövrigt har jag precis fått i mig lite chokladpudding, nomnom!

Do you believe in life after love?


Sådär, då har man fått lite nödvändigt gjort idag i alle fall. Mejlat runt till alla mina lärare och kollat om det är något jag kan göra. Sån ångest man får av att bara ligga hemma och inte göra något? Ligger och lyssnar på Cher och snackar med Lollen, saknar henne. puss

Globen baby!

                                          (bild från devote)
Jag, Anni Nilsson, vinner ALDRIG något, och då menar jag aldrig. Aldrig på trisslotter, inte på Liseberg (eller jo, när jag lagt 200 kr så kan det hända att jag vinner 2 chokladkakor), men det verkar som turen har vänt en aning!

Imorse satt jag och pratade med min gode vän Malin J i telefon, då hittade jag en tävling där man kunde tävla om en biljett (som ingick att man fick ta med en vän) till Make up stores jubileumsvisning i Globen. OCH JAG VANN! Så jag och Malin drar till Stockholm på tisdag. Något grymt kul att se fram emot!

I don't regret my past, I just regret the time I've wasted with the wrong people.


När man är sjuk är det riktigt mysigt när det regnar. Smattrar mot rutan och själv ligger man med täckte och naturgodis och kollar vänner!

i'm sick and tired of being sick and tired.

 
Jaha, inte nog med att jag har feber och allt det andra, idag kom även hostan! Precis vad som saknades. Hostar så jag nästan spyr, för er som vill veta. Så nu ska jag kolla vänner hela natten, ingen skola imorgon heller! På tal om något annat, har alltid haft restless legs, men inte så farligt. Endast när jag åkt bil en lång sträcka. Nu på senaste tiden får jag det däremot hela tiden i mitt höger ben när jag ska sova. Ni som har det vet hur jobbigt det är..... Nej, slut på klagandet! Sov gött.

sjuker.

                    facerapade min mormor i helgen, haha. (niilo är hennes hund)

Det kostar att ligga på topp! Hängde med ut igår, och hängde med till Väla idag, med feber båda dagarna. Vilket har resluterat i att jag har däckat ihop totalt. Jättehög feber, magont, någon infektion i ögat och förkyld och lite allt möjligt. Fick med mig en 2 die for jacka idag i alle fall, alltid något positivt!

håret!!!


källa: http://nyheter24.se/modette/angelicablick/


Life doesn't give you the people you want. It gives you the people you need: to love you, to hate you, to break you and to make you the person you were meant to be

  
Har sånna cravings på denna dryck! Innan har det ju varit kebab, tacos med mera men nu Pucko! Var i skolan idag för att fixa ett byte av kurs, kul att rektorn verkligen vill hjälpa en till det bästa och bemöter en trevligt, eller? Slutade med att jag grät, hehe. Annars början skolan imorgon, blandade känslor! puss

Together forever, never apart. Maybe in distance but never in heart.


run Forrest, run!


Laddar ipoden som var död och förbereder mig mentalt för något jag inte gjort på hela sommaren, träna... Om man då inte räknar med rulltrapporna på H&M som inte fungerade, eller vad säger du Malin? hehe. Wish me luck!

min höst.


första mingelbilden jag och malin fastnar på i Halmstad.


hahaha


en tredjedel av den jag var går hem för en är krossad, en är din.

Fullscreen+capture+9212010+120436+pm_large
Drar in till stan för att spendera pengar, för det har jag ju inte gjort tillräckligt i sommar, hehe!


spontanutgång!


provar en ny frippa!


shoes!!


And the world spins madly on


fint!!


When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the f*ck!?


bilder från magaluf ska jag försöka få upp några snart


You shouldn't miss people who don't miss you, right?


Hon var den som alltid sprang fram och tillbaka, tycktes aldrig finna någon ro. Hon var den som kände efter så det spraka, kunde glittra, men sen var det som hon dog, inombords.

Albin Gromer – Tillsammans


you need to have a bad day every once in a while otherwise you'll never know what a good day feels like.

   

RSS 2.0