When people tell you you've changed, its only because you stopped acting the way they want you to act.

Mary bjöd på lunch idag efter skolan, så snällt! Min ekonomi existerar inte så hon vad snäll och bjöd! Tack tack tack. Har även hunnit med och träna! Blir att ringa sjukgymnasten imorgon då den jävla skadan i höften/låret eller någonting är tillbaka. Fan, orkar inte det nu!!!

Nej, har inte ett skit att komma med här. Hörs när vi hörs!


söndags kväll innan lovet.

OJ vilken dålig uppdatering. Men så kan det bli! Igår iallefall var det lagfest och killarna hade lagat mat. Hade lite "lekar" och sånt också. Sedan åkte vi in till stan. Kul kväll :) Idag har jag pluggat som faaaaan och fixat klart arbetet. Förövrigt vill jag inte att min dator ska vara sönder :(

lördag.

Oj vilken dålig uppdatering. Ska bli bättring på det. Däremot inte idag, match nu!! puss


helsingborg.


Vilken mysig dag! Har hängt i Helsingborg hela dagen med mina två brudar Lollen och Marren. Däremot började vi dagen som sagt på Scandic i Halmstad och att äta hotellfrukost klockan halv nio. Scandics hotellfrukost har allt, bacon, äggröra, frallor, oster, pannkakor, frukt m.m. Jag tog fem tallrikar så har hållt mig mätt hela dagen, haha!

Efter hotellfrukosten åkte vi som sagt till Helsingborg för shopping. Strosade runt lite i stan och sedan in en sväng till Väla innan vi åkte hem vid sju. Har haft en riktigt bra dag. Vi blev förresten intervjuade och fotade av någon tidning så slänger upp länken till det imorgon om det blir något bra, haha. Fick shoppat ett par jeans, 2 armband och ett par skinnshorts. De första plaggen för detta året och det gick inte på så jätte mycket som tur var! Jaha, nu var det plugg resten av kvällen som står på schemat, och Big Brother såklart.

road trip.

             
Sådär ja, nu har jag precis tryckt ner mitt arbete för ikväll. Det får räcka. Ska upp om 5 h och måste också duscha nu. Arbetet tar så jäkla lång tid och jag har bara skrivit 5 dagar, av 12. Man ska skriva sin drömresa. Och det är så mycket att tänka på, hur mycket det kostar för varje taxiresa, hur långt man åker, hur man ska få ihop budgeten, vart alla ställen ligger och hur man tar sig dit, med mera med mera. Med är glad över att jag kommit igång ordentligt i alle fall!

Imorgon ska jag, Lollen och Mary ut på en road trip. Som jag längtat! Vi börjar i Halmstad på Scandic med hotellfrukost och fortsätter sedan till Helsingborg, Malmö eller Göteborg. Lutar mot Helsingborg. Men vi får se. På bilden ovan är från förra gången jag åt hotellfrukost på Scandic, MMMMMM. Haha ledsen att det bara är bilder på mat i min blogg just nu. Marys bil rullar halv åtta så är nog dags för mig att ta en dusch och sedan sova. Vi hörs imorgon kväll! puss


U to the S to the A


Sitter och skriver om USA och för att få den rätta känslan har jag även på mig denna tröja. Haha nej men har levt i denna hela lovet! Kollar på Mästerkocken på 4:an, tycker det är riktigt bra. Efter det är det Big Brother. Sedan ska jag skriva på mitt arbete en bit in på natten och jag ska även hinna med en dusch och hundarna ska tas på en runda. Mycket att göra en kväll som denna. Morgondagen kommer bli så mysig! Berättar sen. puss

pluggpaus.


Tar mig en snabb (och välförtjänt) pluggpaus. Har pluggat hela dagen och ändå inte fått sådär överdrivet mycket gjort eftersom detta j*vla arbete tar sån lång tid. Det gör mig verkligen galen! Men en liten bit har jag kommit i alle fall. Med lite U2 i öronen funkar allt!

Fick sånt jäkla räkmackesug innan idag. Så skickade iväg ett sms till mamma som var och handlade. Mår lite halvt illa nu efter smällt i mig den. Resten av dagen ska jag plugga och kolla på Big Brother! Hörs om en stund!

half-boyfriend.

Kom hem från träningen för ett tag sedan. Ännu en skadade sig idag. Hoppas foten inte var bruten bara. Hoppade in i duschen och sedan bakade jag scones med Adam. Dem blev goda. Snart ska vi kolla Big Brother och sedan kommer mamma och pappa hem.

Mina 2 favoritbloggare har förresten gjort slut :( fan. Cimon och Michaela. Nej nu har jag inget vettigt att skriva, seee yaa!

ja tack.


pizza.


Okej... för att inte göra någon förvirrad över förra inlägget ska jag inte på bal, uttryckte mig lite fel igår på fotbollen. Nu har jag precis slängt in en pizza i ugnen. Är hungrig så det ska bli gott. Efter jag ätit ska jag plugga.. Får en känsla av att jag kommer skjuta fram detta tills söndagsnatt, hehe. Nej, ska läsa lite bloggar. puss

stressig vecka!!


Godmorgon mina sköna. Sovit gott? Jag har sovit länge i alle fall. När jag kom hem från träningen kollade jag BB och sedan blev jag som en strandad val och somnade direkt. Idag är dagen då mina föräldrar kommer hem, idag är dagen då jag inte behöver laga mat varje dag, idag är dagen då jag inte behöver ta ut hundarna flera gånger om dagen, idag är dagen jag får looooov. Hehe okej ska inte överdriva nu.

Ska strax slänga in en pizza i ugnen. Resten av dagen ska jag plugga. Lika roligt som det låter. Ska även fixa allt som måste fixas inför lördagen. Som ni ser ovan har jag gjort en to do lista! Fredagen kommer bli stressig!!! Hur ska jag hinna med allt...

don't know Im writing this song about you.

Skit bra att jag kollar att jag har alla ingridienser innan jag börjar laga maten. Fick blir lite improvisation, ska bli intressant det här...


rush.


Har hunnit med riktigt mycket idag för en gångs skull. Hunnit baka sconesen, varit ute med hundarna, tagit en väääldigt lång powernap, städat hela huset, och nu tänkte jag slänga ihop en pasta carbonara. Eftersom jag avskyr lök tänkte jag inte ta med någon, undra om det tar väck mycket smak eller bara den äckliga lök smaken..

Nej, ska iväg klockan sex och träna också så måste lägga på ett kol! Smell ya later!!

mmmmmmmmm...




scones.


Godmorgon! Vaknade av att Adams kompis knackade på dörren. Öppnade insvept i täcket och i morgonfrissa, han såg lite chockad ut. Nu hade jag tänkt att baka scones. Var så himla sugen på det igår och är fortfarande det. Så det har jag tänkt göra. Måste nog ta ut hundarna innan. Sedan ska jag också städa hela huset. Låter som värsta morsan, haha.

Nej nu får jag börja så jag hinner med allt idag.. hehe. puss

sleep well.

Tumblr_letxhvbjug1qawakpo1_500_large
Självklart var det repris på Big Brother..... Men men. Vad har mer hänt den senaste tiden? Hmm.. Kommer aldrig mer att äta tacos. Och då menar jag ALDRIG. Så fort jag tänker på det mår jag dåligt. Kan inte äta köttfärs hemma heller.

Nej, nu ska jag sova tror jag. Orkar inte borsta och ta allt medel i fejjan... Vi hörs kanske imorgon! puss

helgen.

                            
                         
                                     
                                  
Vilken bra dag jag haft idag! Och vilken helg? Mysigaste på länge. Fredagen spenderades på Harry's med kompisar och syskon och sedan hemmakväll för att hyra lite filmer innan vi hamnade hemma hos mig. Lördagen var Lollen här och vi gjorde fruktsallad och tog det lugnt. Idag har jag hängt med Malin hela dagen och lagat mat.

På tisdag kommer mamma och pappa hem! Längtar. Det är rätt jobbigt att behöva laga mat varje dag, gå ut med hundarna, fixa disken med mera. Förhoppninsvis har dem någon present med sig. Tänk det gråa linnet ovan och höga jeansshorts och converse!! Imorgon tror jag vi beställer pizza igen. Nej nu ska jag kolla Big Brother som började klockan 01.00 igen, hoppas det inte är repris från innan idag bara... puss

shop 'til u drop



Strappy Button Dress by Rare**Petite Grunge Flag Hotpants


Alltså aklfafkldgkdnklasfglag *andas Anni* asfjksdfkdigjskflafkasikljklbbbvd. Min mor och far har valt att ta en weekend i London så dem befinner sig just nu där. Själv har jag inte shoppat ett klädesplagg på månader och gjorde misstaget att gå in på topshops hemsida. Ni som aldrig varit i London kan jag berätta att affären där är ENORM. Och då menar jag ENORM.

Har precis skickat iväg 5 sms till dem som låter ungefär såhär: "förresten, jag behöver verkligen en tunika" "Om ni hittar några snygga bruna mocka shorts så tycker jag det är fint" "skinnshorts är så jäkla snyggt" "Om ni ska till någon marknad kan det finnas billiga snygga ringar" "sista smset lovar... mina svarta jenas är spruckna i baken så har inga svarta jeans :(".

Nu ska jag tröstäta. Vill till Londres.

hörs när vi hörs

Nu gick min dator sönder och allt är bara skit så vi hörs när jag hinner! Hej på er!


                      denna versionen får jag gåshud av varje gång

sov gott.

5438893241_2c00f79278_z_large
Lika galen som hunden ser ut att vara på bilden är jag just nu på min mobil. Några knappar som är väldigt viktiga fungerar inte just nu nämligen.... nämligen "svara"-knappen, neråt pilen, och "lägga på"- knappen. Vilket resluterar i att jag brukar sitta som en dåre på bussen när det ringer och hålla i mobilen och trycka allt vad jag kan på svara medan andra kollar konstigt. Imorgon ska detta förhoppningsvis fixas. Nu ska jag fortsätta kolla Weeds. puss på er

we heart it.

Tumblr_lfk5t2eolu1qg9vubo1_400_large
Tumblr_lfj4pyvdrs1qf1jubo1_400_large
Precis tagit en välbehövd dusch och gjort mig lite redo inför morgondagen. MÅSTE till skolan för har inte tid att missa något mer nu. Har däremot sovmorgon så det värmer ju lite i alle fall. Annars har jag bara lust att typ slå mig själv in i väggen några gånger för att sedan ge mig några örfilar och dra mig lite i håret. Jag är så in i helvetes jävla glömsk!!!

Alltså har tänkt vidare på det här idag med att flytta. Jag vill ta studenten nu, jag vill ha pengar nu och jag vill flytta ifrån Halmstad nu. Jag vill inte lämna alla mina närmsta men jag vill lämna allt och alla jag klarar mig bättre utan. Vet inte varför men det är nu på senaste tiden som jag känner sån enorm saknad över att bara få lämna vissa saker här hemma och börja på något nytt och eget. Men det är väl bara att gilla läget och inse att jag är kvar här i minst ett år, men det tror jag nog jag klarar! Har ju mina friendzZZzz.

Never give up on something that you can't go a day without thinking about.


Sådär då har man gjort lite nytta idag i alle fall. Har diskat lite (med rinnande vatten- min gamla hemkunskapslärare skulle dödat mig) och håller nu på att laga lite mat till mig och Adam. Blir falukorv och makaroner, så underskattad den rätten är eller? Lägg märke till hjärtat jag gjorde till Adam, hehe.

fint.


I'm glad we're on this one way street just you and I.





Jag vill flytta! Det finns två ställen som jag varit på som jag måste bo i någon gång i mitt liv. Det första- som jag tror många vet- är USA. Jag verkligen älskar det. Alla gator, parker, cafeér, människor, affärer och allt där är så perfekt på något sätt. En av mina största drömmar är att göra en roadtrip i USA. Det andra stället är Stockholm. Vet inte varför men älskar staden.

Jajaa.. Om man kanske ska sluta drömma sig iväg lite. Ligger här hemma sjuk, eller ja, inte jättesjuk men ont i halsen och förkyld. Är även jättesugen på räkmacka. Just nu är livet inte rättvist.

alla ♥ dag

     
Usch jag är så jäkla frusen! Står och lagar mat och hackar tänder samtidigt, brrrrr. Och så är det "bara" 4 minus ute? Trodde det minst var 10 så kallt det var idag. Och så ska jag ut och träna idag? Idag kommer min Malin hem, jippie!!!


Kanske man borde kolla pastan? Hoppas ni får en fin alla hjärtans dag kompisar ♥

jag ber en bön för jag vill inte att du ska dö.

                                            Ken Ring – Ber en bön

Alltså denna låt. Så jävla fin. Finner inte ord typ. Kommer ihåg när jag hörde den på nyhetsmorgon första gången för ett bra tag sedan. Han började gråta när han sjöng den. Så äkta och texten är något utav det finaste och hemskaste jag hört på länge. Lyssna på texten.

forget, I'm not sure I could

Nu har vi firat Adam och släkten är på utgång. Eller ja, bara 4 kvar nu som sitter där nere och pratar. Själv har jag placerat mig i min säng och hade tänkt rulla igång lite Weeds avsnitt innan jag somnar. Vet inte vad jag ska skriva här längre? Vet inte varför men det kommer väl. Låt oss kalla det bloggtorka.

Jaja... Mer händer inte i mitt liv just nu. Rätt händelselöst/fattigt(?) och lugnt. Rätt skönt faktiskt. Nej nu ska sminket bort och tänderna ska borstas. Sen blire sängen för att soooooooooova/weeds. puss


adam fyller 10


Du är den finaste lillebror man kan ha, älskar dig <3


I've been learning to live without you now


Alltså jag har så mycket att se fram emot nu! Helt sjukt vad jag läntar till allt!!!!! Magaluf, Holland (SNART!!), Helsingborg (ÄNNU SNARARE), alla roadtrips i sommar, Stockholm som jag SKA åka till minst 2 gånger i år, stranden, att få shoppa utan att känna dåligt samvete, ta en glass efter skolan (eller aa.. varje dag i sommar). Men man ska ju försöka njuta av nuet..... Men det är lite svårt när nuet inte består av så jättemycket mer än typ fotboll och skolan. Men det är kul det med!

Blev ingen utgång ikväll :( Har egentligen bestämt mig för att inte gå ut några helger framöver men så snackade jag lite med Lollen och Lina men tyvärr blev det ändringar i sista minut. Men blev hemmakväll istället.

tell the world I'm coming home.

                                      Diddy - Dirty Money – Coming Home

Har inte haft lust med bloggen. Har inte riktigt haft lust med något dem senaste dagarna :p Brukar inte göra så men i torsdags kände jag inte alls för skolan så struntade i den. På tal om något annat, imorgon fyller världens finaste lillebror 10 :D Hör honom gå där nere och sjunga Ja må han leva!

Annars har jag bara shoppat loss på Maxi (läs: slänga ner allt jag är sugen på i vagnen). Hela (nästan) goa släkten kommer imorgon så då passade jag på. "Ja, men detta är ju lösgodis för imorgon också?!?!". Hörs senare homies!


maybe I'm amazed.

Sådär ja, nu har jag fått på mig lite kläder efter en slappedag här hemma. Teori med fotbollslaget är som vad som på kvälleens schema! Hörs ikväll/inatt. puss

Dont't argue with idiots, they drag you down to their level and beat you with experience.

     
Igår var klassen hemma hos Victor! Det var riktigt roligt. Sov bara 3 h så tog igen lite sömn när jag kom hem från skolan sedan. Har precis fått i mig lite mat i magen och ska nu fortsätta plugga. Tilda köpte förresten en jättefin långklänning idag, något jag måste göra innan Magaluf!

tisdag.

Snabb uppdatering, har bråttom! Sa hejdå till Malin idag som åker till Paris imorgon till måndag, hoppas ni får det bra tjejer! Sedan har jag tränat. Nu ska jag iväg på klassfest, haha. Har sovmorgon imorgon så! HA DET BRA

sov gott!

Kom hem från träningen för en stund sedan. Jisses vad det öste ner regn, brr! Glömde ju berätta så jävla klantig jag var på dansen idag eller. Skäms fortfarande, haha. Det är ganska svårt att förklara här men jag ger det ett försök. Vi skulle lära oss ett nytt danssteg som gick ut på att man skulle svinga ena benet bakåt medan man hoppade bakåt med andra och landade på det. Problemet var bara att jag hade sockar som jag halkade med och när jag svingade ena benet bakom tappade jag fäste om det jag skulle hoppa bakåt med och flög upp i luften och landade sedan på magen/knäna.

Eftersom jag är så duktig på paint så målade jag hur det såg ut:


måndag.

Håller på att laga tacos. Dock bara till mig själv eftersom alla andra i familjen har tröttnat. Alla andra väljer strömming före, vafan?! Efter skolan träffade jag min lillebror och vi gick till Fribergs och fikade. Köpte en god räkmacka! Sedan satt vi där inne och väntade på att mamma skulle hämta oss. Sålänge ringde vi in till P3! Han kom fram till någon tjej som sa att hon skulle ringa upp honom, men gjorde aldrig det, haha.

Ikväll är det träning och jag taggar för el fiesta bil! puss

in das schulee

                         
älskar halsbandet på första bilden

Befinner mig i skolan just nu på en svenska lektion. Som jag sa igår så var jag tvungen att ta bussen till skolan imorse. Mamma fick köra mig några stationer längre bort för självklart hade jag missat den på min station. Sen gick bussen sönder så jag kom försent. Ska hålla mig till bilen i fortsättningen.....

Efter skolan kanske jag ska träffa min lillebror i stan och fika. Haha, han frågade igår om vi kunde göra det. Sedan ville han shoppa också. Ja, vi får se hur det blir :) Nu ska jag försöka skriva lite på ett arbete. puss


alltså fy fan!

                         

Hittade denna bilden på mitt ben som är taget för nått år sedan, jag svimmar så äckligt. Har inte sånna ben och har aldrig haft, haha. Kommer ihåg när jag såg bilden var chockad jag blev! Måste varit att jag spände något speciellt liksom. Nu blir det en film som jag förhoppninsvis somnar till. puss

grown ups.


                        
Alltså denna filmen! Jag och mamma har legat här hemma och skrattat under hela nästan. Riktigt rolig! Snart ska jag hoppa ner i sängen och sova. Blir tvungen att ta bussen imorgon vilket jag inte brukar göra.... 07.11!!!!!!! Hur ska jag komma upp halv sju? Är rätt säker på att det kommer sluta med att jag springer ner till busshållsplatsen. Sov gott!

Day 21- A picture of something that makes you happy


hur kan man va ensam men aldrig få va själv

             
             
Igår kom Malin hem till mig efter att jag tränat och så. Vi fixade oss och svängde inom Lollen innan det bar av till My! Där hade vi det grymt. Åt god mat och lyssnade på bra musik! Sedan bar det iväg in till staden där det inte blev riktigt som tänk, hehe. Men kvällen slutade bra i alle fall. Tack My och grattis igen!

Idag är det söndag, inte så rolig dag. Men det blir vad man gör det till och jag och mamma tog en sväng upp till Gekås där vi hittade lite smått och gott. Framförallt saker till Adam som fyller 10 på lördag. På vägen hem kom det en ambulans och jag vet inte om det är att jag är extra känslig just nu eller bara riktigt löjlig men jag började gråta. Vet inte riktigt vad det kom från men tänkte att just nu är det någon som kämpar för sitt liv och så sitter jag här i bilen och äter kebab. Så annorlunda och orättvist det kan vara. Nu vill min lillebror tatuera mig så får väl vara lite social, hehe. puss

this is life before you know who you gonna be.

              
Kom hem från träningen för en stund sedan och nu ska jag fixa mig innan det blir utgång med ett härligt gäng! Ha en rolig lördagskväll!!

fan.


Alltså jag blir så förbannad på mig själv. För det första, min ring, korset över 2 fingrar har varit borta i någon vecka, helt plötsligt försvann det. Sedan nu, ett par öronhängen som är fjädrar är spårlöst försvunna, hur kan det bli så?! Har ägnat hela morgonen åt att leta efter dem. Så om jag har glömt dem hos någon kan den personen höra av sig :)

Nej, nu blir det att hoppa i träningskläderna innan jag sticker till Friskis&Svettis med laget! Hörs sen.

trying to make it work but man these times are hard.


Har städat klart för en stund sedan och ligger nu i min säng. Tände lite ljus i rummet (dem har stått här i säkert över 2 år) och har lite planer på att sätta igång några avsnitt Weeds innan jag somnar. Önskar att jag tog av mig sminket innan.... Är så jävla taggad inför morgondagen så det är sjukt! Ska bli så kul! puss

älskar att städa på fredagskvällar<3

 
 
Men eftersom jag inte hinner det någon annan dag i helgen får jag göra det nu..... Mina vänner får en puss också som tack för att.. ja för att ni är så bra. Nej, trasan kallar. TJARÅ

Day 20- Someone you see yourself marrying/being with in the future

               
               
SVÅR! Svåraste av alla nästan. Jag tycker det är jättesvårt att se mig själv i framtiden. Vart jag är, vem jag är med, och vilka jag inte är med längre. Och just denna har jag inte någon aning om. Det jag vet är att jag måste gifta mig med någon som jag har roligt med. Som gör mig glad även fast jag mår dåligt. Som älskar mig trots mina brister och som aldrig skulle kunna svika mig, utan stå vid min sida i alla lägen. Haha, deep shit det här! Han måste vara extremt pålitlig då jag på senare tiden har väldigt svårt att lita på folk. Jag tror att alla ska svika mig, även fast jag innerst inne vet att vissa inte kommer att göra det. Jag berättar sällan saker om mig själv som är personliga till folk som jag inte känner väl. Jag tror jag aldrig hade kunnat förlåta någon om personen svikit mig rejält. Nej, nu ska jag sluta skriva innan det blir för djupt detta, haha. puss

hopp står skrivet i väggen men blickar stannar vid golvet




Ska strax börja städa här hemma, så jävla tråkigt så jag dör. Men är i så stort behov av pengar så gör vad som helst (eller okej... inte riktigt). Men väntar med att börja tills mamma kommer hem med godiset. Lät som en bil kom nu så förhoppningsvis är det hon! Gjorde en tvål förresten på Alternativ medicinen, var fin på ena sidan i alle fall! haha

Efter skolan tog jag och Malin en fika, var eeeevigheter sedan jag fikade så kände att jag fick unna mig det. Känner också ett stort shoppingbehov, har inte köpt någonting det här året (låter länge när man säger så, haha). Nej, kanske man borde börja så jag blir klar med städningen i någorlunda tid och får slappa lite ikväll i alle fall! Hörs sen, puss

mornin'

Har riktigt bråttom och så sitter jag här.... Måste gå till bussen om 6 minuter. Men har varit kass på att uppdatera här, ska försöka bättra mig i helgen! Haft ganska mycket att göra. Men nej, nu sticker jag till skolan och äter frukost. Får ju alltid det efter fotbollen men fotbollen är inställd idag, men får frukost ändå (hoppas jag). Jaja, nu måste jag slänga på mig kläderna. Puss

Magaluf 11/6-18/6






Längtar!


lite gammalt, lite nytt och lite blandat.

Brandon Flowers – Only The Young
Wakey!Wakey! – Got It All Wrong

The Sounds – Tony The Beat
Taylor Swift – Forever & Always - Piano Version
Tyler Ward – The Only Exception (feat. Megan Nicole)


baby save up all your tears, you might need them some day

                
Sitter här och halvt spyr, ärligt. Som vanligt när jag kom hem gjorde jag tacos. Men idag åt jag inte nådigt alltså, så fort jag äter något nu (ja, jag var ju tvungen att trycka i mig lite vindruvor efter också) får jag kramper i magen. Men har väl bara en att skylla...... han/hon som uppfann tacosen.

Skolan var bra! Just nu är det en liten incident i skolan men tror nog jag kommer att överleva den, haha. Nej, ska sätta igång med plugget nu!

första februari.

Ledsen för denna urusla uppdatering! Har inte haft tid, okej där ljög jag. Har haft all tid i världen, men inte riktigt lust. Sov idag någon timme på dagen, vilket resulterade i att jag nu är riktigt pigg. Ska duscha snart sedan kolla WtotheEtotheEtotheDtotheS.

Är inte lite avundsjuk på Stina som åker till Thailand i 5 veckor idag, den lyckosten.

Nej, duschen vare!


RSS 2.0