ny jacka!




Life is short. There is no time to leave important words unsaid.


Riktigt bra dag idag. Jag och Issa åkte till Falkenberg för att först simma sedan och sedan en lunch. Avslutade med en mjukglass innan vi åkte hem. Båda var helt slut, tar på krafterna att simma! Annars ikväll är det bara plugg, plugg och plugg som gäller. Vill ha det där körkortet snart så får väl ligga i...

Nej nu ska jag gå och skrämma Adam och hans kompis, mohaha. HATAR när någon skrämmer mig, det är något jag kan bli riktigt irriterad på. Men älskar att skrämma andra. I förrgår skrämde jag Filip 3 gånger under tiden han borstade tänderna, lika roligt varje gång. ZEZ

ihh SOMMAR





vacation.


Igår bokades det en resa. I oktober åker släkten till Mallorca i en vecka, perfekt! Precis vad man bruka behöva under hösten när höstdeppen brukar komma. Sedan att få åka med människor som betyder så mycket kan ju inte göra det mycket bättre!

Feels good at first.

Här var det tomt! Har varit upptagen av annat, så som att fira Agges 20-årsdag, varit på bio (SE THE HUNGER GAMES, en av dem bästa filmerna jag sett), varit på underbar, pluggat körkort, firat Issas 19-års dag, spelat första fotbollsmatchen på evigheter och en hel del mer!

Sittter för tillfället ute i solen och njuter. Snart flyttar vi, snart TURKEY, snart bal och student och SOMMAR och liveeeeeet. Så jävla underbart. Sez



mobilen trasig.

Min mobil är sönder så för er som vill nå mig ring hem!

Studiedag.

Snubblade precis innanför dörren här hemma efter en lång löprunda. Första gången sedan jag skadade mig och JÄVLAR vad jobbigt det var. Tror inte jag kan förklara riktigt. Men bet ihop och stannade inte en enda gång. Var så trött så när jag mötte en kvinna och skulle hälsa sa jag istället hejdå. Haha.

Har hunnit och duscha och även fått någon allergiattack. Hela kroppen kliar och är bubblig (?) så ringde i panik till mamma men hon lugnade mig. Får väl hoppas det försvinner... Nu ska jag ta en powernap! Herrå!


Underbara lördag!

Nu blir det handboll, sen till Agges sommarstuga med girlzZen! Puss


WEEKEND

Är riktigt glad idag! Hade visning på huset imorse så var uppe och städade vid 9. Sen drog vi ut och övningskörde och körde inom det nya huset! Det är så fint! Och nu börjar man äntligen förstå att det närmar sig. LÄNGTAR! Ikväll blir det mello med några friendZ! Älskar livet för tillfället. Det är verkligen sant att det gäller bara att bita ihop när det är tufft för man tar sig igenom det och är så mycket starkare sen. It might be stormy now but it cant rain forever! TJING!


Det här kan ju inte vara sant?!


Bra helg!

Trots en rejäl förskyldning har helgen varit riktigt bra. I fredags var jag hos mamma och vi tog det bara lugnt, socialiserade (finns det ordet ens?) oss genom att spela draw something mot varandra. Haha. Roligaste appen!

Igår var det däremot full rulle hela dagen! Blev en cabbe-tur med Agneta in till stan för shopping och på kvällen pokerkväll och utgång! Pappa som varit i Lissabon kom precis hem. Han hade även köpt lite presenter och jag fick ett par Ray-Ban!! IHHH! Är överlycklig!


Poledancing!

Alltså vilka vänner man har! När jag fyllde år fick jag ett kort där de stod att jag fick ett äventyr lite längre fram. Igår var dagen kommen så halv ett åkte vi från Sannarp. Jag hade ingen aning om vart vi skulle men en stund senare var vi i Malmö. Dagen inleddes med att strosa på stan och en fika innan vi fortsatte.

Efter det blev det något jag ALDRIG kunnat gissa: POLEDANCING! Blev rätt chockad när jag gick in i salen och såg massa stänger, haha. Det var så kul! Efter dansen avslutade vi på en mysig restaurang innan hemfärd. Denna dagen var verkligen en av dem bästa på mycket länge och jag blir så glad när jag tänker på vilka fina vänner jag har som hade ordnat detta till mig. Jag är lyckligt lottad! Tack tack tack girls!


RSS 2.0