New.


Det börjar närma sig!


happiness is taking things as they are.

            
Jag älskar när man är lycklig endast på grund av sig själv. När man inte är beroende av någon annan för att känna lycka. Har flera gånger låtit människor som i slutändan inte betyder något fått bestämma mitt humör. Skönt när det inte är så. Imorgon är det skola igen, känns ingen vidare får jag väl säg. Men så är det! Har en rolig vecka framför mig så det ska bli kul!

Ska strax äta räkmacka som pappa fixar där nere innan det blir sängen för min del. Denna vecka i Idre har tagit på krafterna kan jag säg... Ser ut som sju svåra. Hörs när vi hörs! PuzZ

lyckat/lycklig.

Alltså denna resa! Jag tror man behöver komma iväg i mellan åt för att få perspektiv på vissa saker. Tror ni inte det? Att ibland är allt man behöver få komma bort och slippa tänka på allt som tynger ner en. Även fast vissa saker alltid finns med en vart man än befinner sig kan det kännas lättare att inte vara runt de saker man förknippar med jobbiga. Eller de saker som för tillfället gör en ledsen.

Känner mig 10 gånger lyckligare än vad jag gjorde innan jag åkte. Man hinner samtidigt tänka så mycket när man är iväg. Tänka igenom allt 100 gånger om och avgöra om vissa saker verkligen är så bra som man vill tro, eller snarare om vissa personer är som man hoppas. Ja denna resa har nästan räddat mig! SÅ KUL! 

Har haft det så jävla bra!


Sometimes giving someone a second chance is like giving them an extra bullet for their gun, because they missed you the first time.

Sitter på bussen för tillfället på väg in till stan för att träffa Lollen! Inviger min halsuk/luva som jag hittade igår på luvan. Annars idag har jag bara packat. Jag är ju omöjlig! Kom på mig själv packa ner 3 par mjukisbyxor. Mjukisbyxor i all ära, men 3 par...

Jag är livrädd för att glömma något så jag packar hellre ner för mycket. Ändå är det alltid jag som lånar alla andras saker när vi är iväg? HörZ sen! Puss


"Vad jag ville bli när jag var liten"

GODMORGON FREDAG! Igår var en väldigt bra dag. Åkte in till stan med Lollen som äntligen är hemma (till lördag). Sökte lite jobb och sedan gick vi på bio. Blev även en fika innan vi drog oss hemåt. Riktigt mysig dag och så kul att ha henne hemma.

Idag ska det packas, Idre imorgon! Woop! Lite bilder från student festen som var på alla<3dag. Sämst kvalité men man tager vad man haver:


TIRED AS HELL

Min första tanke när klockan ringde imorse var hur fan jag skulle orka med dagen. Efter 3,5 h sömn var jag inte så kaxig kan jag säg. Lätt värt det däremot då Grammysgalan var riktigt bra. Behöver all sömn jag kan få så tänkte sova nu! Men juste, har ju glömt att berätta att jag åker till Idre på sportlovet. Får berätta mer någon annan dag för nu ska jag zZzova!


Grammy Awards

Satte klockan på 01.55 och gick och satte mig vid tv:n. Smsade Tilda och försäkrade mig om att hon också var vaken! Haha. Så nu sitter jag och kollar och undviker tanken på att jag ska gå upp 06.20 för att skriva engelska essay.


<3 TWITTER


Lördagspuss

Denna dag ska bli bra! Det har jag bestämt nu. Gör ni det också, även om ni har ångest eller nått! Drar in till stan med pappa nu, gömmer mig under kepsen pga ögoninflammationen.. PUSS


Nothing fucks up your Friday more than realizing its a Thursday.

Stannade hemma från skolan idag pga ögoninflammation av något slag? Blir så trött på detta! Illrött och ser för tillfället väldigt suddigt på det, pappa gav mig nämligen någon salva/ögondroppar. Äsch, bryr mig inte så mycket om det för tillfället men imorgon vill jag att det ska ha lugnat sig för då blir det Kapten Röd tillsammans med Malin! SÅ roligt!

Nej nu ska jag och mitt igenmurade öga sova, en fredag och klockan är 22.00, vad händer?!


Life is life.

Påväg hem från Gekås. Mamma behövde byta lite saker sedan vi var här i förrgår, börjar ju bli en vardag detta! Har en riktig dålig dag idag. Riktigt riktigt pissig så det var kul att hitta på något. Känns som jag bara går i en spiral neråt och när jag tror jag nått botten händer någon annan skit. Jaja, sånt är livet!


you are, who you are, when no one is looking.

                   Tumblr_lys4xlox9q1r5ak3ao1_400_large
Fan den här jävla ångesten är tillbaka, kom ni ihåg att jag berätta om den för något inlägg sedan? Vet inte vad det är men får en känsla att jag bara vill här ifrån. Bara lämna allt. Förstår inte varför jag känner såhär? Har väldigt många roliga saker framför mig men jag kan bara inte uppskatta det för tillfället. Så många andra känslor än uppskattning just nu. Snälla snälla ångest FÖRSVINN.

Annars har dagen varit bra. Precis lagat lite hamburgare och annars vet jag inte vad jag ska hitta på. Hörs när vi hörs!

Då kör vi, Jersey Shore maraton!


Don’t allow your wounds to turn you into a person you are not.

Då var veckan igång och sitter för tillfället i bilen påväg hem från Gekås. Tror jag precis gjort mitt bästa köp ever *trumvirvel* Jersey Shore säsong 1! Den "serien" alltså, så jävla bra. Har förövrigt smällt i mig ett kakpaket och kan inte sitta still för jag mår så illa. Varför kan jag inte sansa mig när jag är hungrig?!

STRIKE A POSE


The best revenge is to move on and get over it. Don't give someone the satisfaction of watching you suffer.

Godmorgon! Hoppas allt är bra med er och att ni inte är allt för bakis! Igår var en riktigt bra dag. Som sagt skulle jag och Malin vara utanför affärerna i först Harplinge och sedan Haverdal. Redan när vi kom dit vid 10 stod folk och väntade, och sedan rullade allt på riktigt bra. Så många generösa och snälla människor det finns. Vi visste inte hur vi skulle tacka dem när de kom med stora kartonger fyllda av saker. Det var däremot aningen kallt men har man bra sällskap funkar det ändå! På kvällen firade vi Marcus som fyllt 20! Grym kväll men rätt lugn för min del. Idag blir det bio och restaurang med la familia! Puss


Today is a good day.

Alltså denna dag... Vet inte vad det är för något med den? Den är bara bra. Riktigt bra. Kom för en stund sedan innanför dörren efter att ha varit ute i någon timme. Så nu är alla lappar till PA-arbetet utdelat, känns SÅ bra. Så imorgon kommer jag och Malin hänga utanför affären i Harplinge först, sedan Haverdal. Kom och mingla vettja! Nej men trots kylan ska det bli roligt!

Annars vet jag inte varför jag är på så bra humör. Kanske för att jag börjat planera inför min framtid... Jag och pappa ska sätta oss och kolla på allt ikväll. Känner något lugn i mig som jag inte gjort på riktigt länge. Har varit inne i någon ångest period som varit rent åt helvete. Vet inte varför men ångest är något jag får så himla lätt. Kan komma från ingenstanns och plötsligt förstöra en hel dag, eller vecka. Men för tillfället känns det bra. Bestämde mig inför detta året att ha mer självrespekt. Mitt enda nyårslöfte och hittills måste jag säga att det går riktigt bra. Så jävla viktigt det är egentligen? Och i flera fall är jag själv den enda jag inte visat det. Ändring på det! Vi hörs sen! puss

Finally!

Kom innanför dörren för en liten stund sedan efter att ha delat ut lappar i Harplinge till vårt PA. Var ute i drygt 2 h och är helt slut. Såg ut som en snöman när jag var ute, ingen kände igen mig, haha! Nu väntar jag på min Mariette som äntligen flyttat hem från Norge. Så jävla efterlängtat! Puss


RSS 2.0