next: stockholm

 
  
        

don't wake me up.

Lite bilder från 2009 när vi var i Stockholm. Känner knappt igen mig själv på dem bilderna. Och idag drar vi igen!!!! Kommer inte mer lägligt. Lite synd att jag har feber men får bita ihop. Adios amigos!

allergi

Allergi + trötthet + sjuk är ingen vidare kombo. Imorgon åker i alle fall jag och Malin till Stockholm, så underbart. 

midsommar ur iphone.

Vad jag borde göra: Packa inför Stockholm, hämta mina grejer hos Tilda, gå ut med hundarna osv. osv osv. Vad jag gör: Ingenting. Jag blir galen. Nej nu får jag ta tag i mig själv, kämpaaaaa.

midsommar pics.

Alltså dessa senaste dagarna. Allt har verkligen gått i ett och jag kan inte minna senaste gången jag satt ner och åt, utan det har mer varit ett revben i handen samtidigt som jag sminkat mig. Okej inte riktigt men dessa dagarna har jag flängt runt överallt. Har varit underbart men resulterat i en död kropp. Bilderna är från Malin!

midsommar imorgon

        
Imorgon är det som sagt midsommar, en av mina favorit högtider faktiskt! Den kommer att firas lugnt för jag jobbar dagen efter... Men ska bli riktigt mysigt. Ska allt fixa mig en riktigt fin krans för en gångs skull! Hörs när vi hörs! puss

matkoma

 
Kom hem från jobbet för någon timme sedan. Jävlar vad mycket det var idag! Kan även meddela att jag definitivt matchade jobbtröjan idag... Måste bli bättre på att smörja in ansiktet. När jag kom hem var maten klar och jag var vrålhungrig så slängde i mig allt. Nu hamnade jag i någon matkoma. Ska nog lägga mig strax för imorgon är det jobb igen, 7-13. Sen blir det att locka håret lite fort och slänga på sig klänningen innan det bär iväg.

sommartider

Sol idag också! Varmare till och med än igår. Så drog till mamma så fort jag vaknade för att pressa lite. Solade däremot inte ansiktet mycket, vill inte matcha mina jobbkläder sen... Nu hade jag tänkt slänga ihop en lunch (läs: mackor) innan jag drar mig mot jobbet. Tror det är denna dagen vi säljer mest på hela året så blir nog inte lugnt en sekund. Puss

burned

Okej, kände väl att jag bränt mig lite men detta är inte nådigt!! Mitt ansikte är verkligen illrött. Har fixat min klocka förresten (var förstor) så invigde den idag, i'm in love! Ska även försöka vänja mig att ha den på vänster hand nu. Har alltid klockor annars på höger men tänkte försöka ändra på detta... Nej nu somnar jag snart här. Är helt död om kvällarna nu för tiden. Puss

fotboll

What a day! Vädret gör en så mycket gladare. Ska bli 24 grader imorgon men jag jobbar hela dagen. Kanske tur det för min fejja kokar! Får ner och smörja in mig med något... Sen sticker jag och pappa och kollar när Filip spelar.

soligt

Vaknade nio och kollade ut, flög nästan upp och satte mig och käkade. Drog på mig bikinin och tänkte gå ut och lägga mig men kom då på att snickarna är här. Ni anar inte hur frustrerande det är. Vart jag än är i huset är det någon utanför. När jag ligger i min säng så bankar dem utanför fönstret och när jag sitter och äter sitter någon där i en lastbil utanför och när jag kollar tv håller någon annan gubbe på med något på altanen. Blir galen. Men snart är dem klara här.
 
I alle fall... Ville inte ligga där ute i bikini när dem gick runt här så drog till mamma där jag spenderade hela förmiddagen. Försökte få tillbaka lite bränna från Turkey och tror jag lyckats lite i alle fall. Mitt ansikte svider! 

sunny day

Efter jobbet drog jag och Malin och handlade grille. Körde sedan hem till mig för att grilla.... Men det slutade med att vi stod vid spisen. Den där jävla tändvätskan?! Stog ute i säkert 5 minuter och försökte öppna den men sen gav vi upp. Var mygg och det var kallt så skippade grillen denna gången. Imorgon är jag ledig och det ska bli 19 grader = sola!!!

and we were just kids in love

Åker och jobbar i några timmar nu. Det måste det hända något här hemma nuuuu, blir galen. Mitt liv för tillfället: Vakna, äta, jobba, datorn, sova. Vill göra saker. Nästa onsdag bär det av till Stockholm i alle fall! Blir att shoppa, gå ut, och njuta. Efterlängtat.

trötter


Idag gör jag inte mycket vettigt alltså.. Om det inte hade varit för att jag skulle till jobbet om drygt en timme hade jag inte ens bytt om från sovkläderna. Har tryckt i mig panodil och hoppas på att jag piggnar till lite i alle fall.. Tre timmar ska jag nog klara av men om någon har lust att ge mig lite energi så är det uppskattat.

Rågmjölsscones


2-3 stycken
Du behöver:
4 1/2 dl rågmjöl
2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1/2 dl matolja (exempelvis olivolja)
2 dl mjölk eller filmjölk

Gör såhär:
Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke
Finfördela oljan i degen, med fingrarna.
Blanda ner mjölken eller filmjölken och rör ihop till en deg, men rör inte i onödan utan sluta när du kan forma till en deg.
Dela degen i två- tre bitar och platta ut till runda kakor, cirka 12-15 centimeter i diameter.
Lägg på bakplåtspapper eller smord plåt och grädda i 270 grader i cirka 10 minuter.

 


godmorgon

Sconesen står i ugnen för tillfället. Har varit 2 vändor nere i affären.. Vet inte hur många gånger jag gjort så när jag ska baka något. Läser receptet, ser att vi inte har något av det och drar ner och köper det. Fortsätter läsa receptet när jag kommer hem och märker att det är något mer jag måste handla.

Receptet kommer om dem blir goda. 

food

Vet inte vad det varit med mig dem senaste dagarna. Har varit helt galen när det kommit till mat. Vad jag än äter blir jag inte mätt. Är så sugen på någonting hela tiden! Så imorgon ska jag gå upp tidigt (inget annat val, snickarna kommer varje morgon vid 8 och bankar på taket, imorse var dem PRECIS ovanför mitt rum så antar att dem kommer vara där imorgon också. Okej, slut på parantes) för att baka scones. Mmm. Längtar redan till frukosten.

every summer has a story


spegel


     

shortsväder

 


Idag har det varit shortsväder! Hur gött? Dock började det ösregna senare men gjorde inte mig något för jobbade då. Lite märkligt, när jag gick in på jobbet var det strålande sol sen när jag gick ut några timmar senare ösregnade det, svensk sommar... Innan  jobbet var jag och mamma på Fynda och hämtade min spegel, gillar den!

jobb.

Hörs ikväll.

sov gott.


autocorrect.


Såhär kan det bli när man har bråttom ner på jobbet från rasten... Haha som vi skrattade när Malin hade tagit med sig en gurka när vi träffades sen. Vad det egentligen skulle stå var: Girls!! Och deo.. hoho

the weekend.



Lite bilder från helgen.

Efter jobbet i lördags blev det IKEA. Prio ett var att äta och sedan plöjde vi igenom affären. Hittade inget speciellt, men fick med mig lite ljus och växter. På kvällen lagade vi sedan mat. Handlade allt vi var sugna på, och då menar jag ALLT. Lax, revben, kyckling, potatis, melon, kiwi osv osv. SÅ gott. Efter maten lockade vi till håren lite och drog ut. Livet alltså.

grille.










Efter Fynda häromdagen blev det grillning hos Agge. Det roligaste var när hon skulle flytta grillen ungefär 2 meter och hela grillen faller isär och det ligger kol och delar överallt. Men vi började montera och fick upp den igen! Vem behöver en man egentligen? Nu ska jag se Sverige.

Imorgon blir det jobb sen IKEA, let's shop!!

Let's go to the beach, each



Jag måste resa snart igen. Finns nog inget bättre. Livet är så enkelt på en strand flera hundra mil bort, när det största problemet är vad man ska äta till lunch och om man ska bada eller inte. GAH det får bli någon sista minuten i slutet av sommaren..

check it out!

Har troligtvis hittat den roligaste bloggen:
http://whatshouldwecallme.tumblr.com/

COOKING
Expectations:
Reality:



WHEN MY PARENTS TELL ME TO GET MY ACT TOGETHER



WHEN I'M READY TO LEAVE THE BAR, BUT MY FRIEND WANTS TO STAY


WHEN MY FRIEND TELLS ME I DON'T NEED TO DIET



IN HIGH SCHOOL, WHEN MY PARENTS LEFT THE HOUSE

new in.




Krukor, ljusstakar Fynda. Tavlan och lyktan är studentpresenter.

sjukstuga.


så detta är vad jag kommer att sysselsätta mig med idag..

Roadtrip!


skynda fynda.

Kom hem vid halv elva och kunde knappt gå upp för trappan så trött jag var. Slängde mig i sängen och sov till två.. Men nu är jag pigg igen! Om en liten stund åker jag till Fynda med brudsen ovan. Ska kolla efter en grej till mitt rum. Nej nu får jag gå ner och fixa mig lite, ser ut som 7 svåra.. Puss

kan inte sova.

Imorgon är det jobb igen. 06-10. Förstår inte vad jag gör uppe? Borde sova.. Men som ni vet är jag ju en nattmänniska. Går inte riktigt ihop när man ska upp 05. Kanske borde prova stänga datorn. Höres imorgon!

matkoma.

Kom hem från jobbet för någon timme sedan, nu är jag död. Sitter och kränger i mig melon, allt för att dämpa sötsuget... Förstår inte, borde inte sockerberoendet försvinna när man slutar äta godis? Mitt har istället fördubblats nu när jag börjar äta godis igen. Började i fredags sen några månader tillbaka.

Nu blire duschen!

klant.

News... Hade däremot väskan som balväska. Är kär i jackan, gulddetaljer, skinn och grönt!

Okej, ska sluta tjata om när jag ramlade men HERREGUD! Ni ska se min underarm, hela den är ett stort blåmärke. Ryggen ska vi inte ens prata om. Förstår inte hur jag ska kunna jobba idag. Men det är bara till att bita ihop. Nu tänkte jag slänga ihop någon god frukost och sätta mig ute i solen som för en gångs skull har visat sig. Puss

shorts.

nya, kommer leva i dessa i sommar...
Kom hem för en liten stund sedan från stan. Har varit och kollat när Sverige spelat med mina bruds. Sämsta matchen. Har även lyckats ramla i trappan idag. Alltså jag ramlade på det FÖRSTA trappsteget uppifrån. Så dunsade hela vägen ner. Trodde jag brytit lårbenet och tyckte synd om mig tills jag insåg att jag var ensam hemma, började flabba då istället. Måste lära mig att gå i trappor och inte springa.

Imorgon är det jobb som gäller, 15-18, så kort dag. Hörs imorgon!

yes!

Det krävdes att jag skulle behöva gå bakom disken och leta igenom varenda paket tills jag hittade det! YES! Magkänslan sa att det skulle vara där så när han sa att det inte fanns och jag frågade om dem hade kollat igenom varenda en sa han att jag kunde komma bak och kolla själv, och där va det!

Vilka släktingar man har va, tack ♥


.


do more of what makes you happy.

Sådär, fixade en ny design då jag var trött på den förra. Blir nog bra det här! Tänkte cykla ner till affären för att kolla om min klocka har kommit. Fick en av mina släktingar i USA och den skulle ha kommit i fredags, fick till och med en avi hem men dem kunde inte hitta den... Hoppas inte posten slarvat bort den.

Imorgon kickar jobbet igång, känns bra. Nej nu får jag trotsa vädret och trampa ner för att hitta min klocka, om jag så ska behöva hämta den i någon lastbil där den säkert ligger glömd..

min student.

Tack alla som gjorde detta till den häftigaste dagen i mitt liv. Den roligaste, mest minnesvärda, lyckligaste och nästintill så perfekta dagen det kan bli. PUSS

lycka.

Okej, ska försöka få ordning på min uppdatering! Denna vecka har tagit död på mig men det har SÅ varit värt det. Herregud vilken jävla vecka.. Balen, camp Sannarp, studenten och allt vad detta inneburit. Har ju även flyttat i denna veva så allt har gått i ett. Tänkte lägga in lite bilder från både bal och student när jag har tid. Eller ja, nu har jag all tid i världen, men lust, hehe. Studenten var i alle fall det roligaste jag varit med om.

BEBIS


Fullt upp.

Kommer bilder med mera när jag hinner sitta ner. Är för upptagen med livet. Puss


Bal.


Får. Inte. Försova. Mig.


Nails done!


Nails done!


RSS 2.0