heaven doesn't seem far away

nu kommer min släkt för att fira mig lite i förskott. puss

halloween






Alltså gårdagen, kan bara beskrivas med ett ord: G R Y M. Var verkligen evigheter sedan jag hade så jävla roligt. Började på Wild West där jag hade beställt Stonegrill. Fick då in en rå köttbit på en varm stenplatta för att grilla själv, lite häftigt!

Sedan drog vi lite snabba morrhår med kajalpennan och sedan var vi redo för MASKERADFEST. Dans, grym musik, roligt folk och jag och Malin somnade fort när vi kom hem till henne.

                                      STORT TACK TILL MARTINE

just nu







bakning pågår


O.C

       
Summer
: What do you want from me Cohen?
Seth: I just want you.

Seth: Fair enough. Where are you going?
Ryan: I don't know. New town, get a job somewhere, save some money.
Seth: Great plan. Sounds like you've given it a lot of thought.

Ryan: So I'm now property of the government. Nickname: 0382965.
Seth: Hey, it's better than death-breath Seth. Or so I would imagine.

Ryan: Sometimes I think you talk just to make sounds.
Seth: Well, sometimes I do.

Sandy: Since the minute you were born, I knew I would never take another easy breath without knowing that you were all right.
Seth: So I'm like asthma?

Seth: You know what I mean?
Ryan: Hardly ever.

Zach: [on Seth and Summer] Even when you're not a couple you'll always be a couple. You're Joanie and Chachi, Luke and Leia.
Seth: Um, Luke and Leia were brother and sister.
Zach: Yeah, well, may the force be with you.
[leaves]

Seth: So what's the GP, RA?
Ryan: I have no idea what you just said.
Seth: Game plan, Ryan Atwood.
Ryan: You're just using initials now?
Seth: Yeah, it saves time.
Ryan: Well, not if you have to translate.
Seth: GP.
Ryan: Game plan?
Seth: Good point. 

                               NU BLIR DET O.C MARATON

I found someone

Igår var jag och några kompisar på Saw i 3D som sagt. Tror jag blundade i ungefär 40 % av filmen. Varje gång det kom en läskig scén mosade jag Marys hand och tog av mig glasögonen, haha! Kunde däremot varit lite mer 3D-effekter. Men det var en mysig kväll. Tack Nathan för hälpen med biljetterna!

Snart anländer min grandma hit. För er som har missat det fyller jag år på måndag och imorgon vankas det släktkalas. Eller ja, det kommer typ 7 pers, haha. Men det ska bli kul, har beställt till mamma chokladcheesecake och kladdkaka, mmmmm!


hela världen är så underbar, på bussen in till stan

        
Imorgon ska jag på maskeradpartaj, är SÅÅÅÅHÄR taggad. Ska bli så jävla kul! Bilderna ovan ska föreställa en liten del av min utklädnad. Vad tror ni att jag ska vara? Ko? Åsna? Katt? Eller mig själv? Just nu mår jag riktigt bra, var ett tag sedan jag mådde som jag gör nu. ANNI IS BACK ON TRACK!

Förövrigt gjorde jag bort mig idag IGEN. För samma person det också, vad har hänt med mig? Var inne i en affär så kom då den tränaren jag följer fram och hälsade på mig. Jag hälsade tillbaka. En liten stund senare frågor hon:
- hittar du något roligt då?
(jag)- naehhhh
(hennes dotter bakom mig)- nej
Hon frågade självklart inte mig. Hon tror nog jag är dum i huvudet. Detta måste få ett stopp.


am I just like you?

Okej.... jag är nervös! riktigt, riktigt nervös. Jag ska inte spela match, inte ha någon redovisning, inte göra något avgörande beslut, inte göra något jag aldrig gjort innan.... jag ska gå på bio! JAG ÄR LIVRÄDD REDAN NU. Ska nämligen se Saw i 3D! Har aldrig gått på bio innan och sett någon skräckfilm.

guten morgen

godmorgon mina goda vänner. hoppas ni hade en bättre start på morgonen än vad jag har haft. är så jävla sur för ingenting (min lillebror har ätit upp yoghurten)....... Nu ska jag dra och spela lite fotboll så här på morgonkvisten. VI HÖRS

så jävla sant


min förebild just nu!


wondering why we bother with love, if it never lasts




Efter skolan idag fixade jag och Tilda våra dräkter till lördagens festligheter, ska bli så grymt roligt! Börjar med middag med laget på Wild West och sedan åker jag och Tilden till maskeradfest. Kom inte ens ihåg senaste gången jag var på det (Hmm.. kanske när jag och Mary hade ett när vi var små i pingishallen? haha). Så jag är reddan taggad!

Snart ska jag träna i det mysiga vädret. Men blir Mary's partybil dit så klagar inte, däremot hade det inte varit fel att ha reserv dj:n i baksätet :( När vi ändå pratar om något tråkigt kan jag meddela att jag fick tillbaka mitt matteprov, betyget jag fick var 2 bokstäver...... slutar på g........ och börjar på i :( fanfanfan


just a little bit stronger

Sitter och kollar Bonde söker fru, bara jag som sitter här hemma och skäms ibland? Haha, det blir så jäkla pinsamt tyst hela tiden, finns det något värre? Nu så satt 2 stycken och skulle snacka men sa inte ett ord, efter det sa tjejen "det är svårt att veta om han är mannen för mig, men det skulle det nog kunna vara". Haha, älskar programmet ♥

Sen kan jag även berätta, att när dem flesta av er satt inne i ett varmt klassrum sprang jag och 10 andra (eller ja.. 21) tjejer runt i ÖSREGNET och blåsten och spelade fotbollsmatch, men inte i onödan i alle fall. Vi vann, wopidoooooooo! Och matte B provet gick sämst, men får se det från den positiva sidan, kunde första talet!

SNART GREYS ANATOMY

nu ska jag Zzzova

matte b prov imorgon, kommer gå så jävla dåligt
herrå


jobbig dag


                      världens fetaste padda jag såg för några dagar sedan
Idag har jag haft en dag då jag gjort bort mig, många gånger. Först och främst i stan när jag trodde jag pratade med Tilda vilket jag inte gjorde, 3 gånger!! Varav en gång jag stack in huvudet i omklädningsrum och sa "hur går det Tilda?" Sen ser jag att det inte är hon.....

Sen har jag en ganska dålig vana att alltid tugga på pennor. Som skolarbete har vi att man ska följa en coach när den håller i träningar. Efter jag hade varit i stan med Tilda åkte jag då iväg till Söndrumshallen för att följa min lillebrors frigymnastcoach. Jag satt där på bänken och antecknade med en blå overheadpenna för hade ingen annan. I mitten av träningen kommer min lillebror fram och frågar vad jag har ätit. Jag hade precis ätit ett päron så börjar pilla mig lite mellan tänderna. Lite senare går jag på toa och när jag ser mig själv i spegeln är jag blå på hela läpparna! Och runt om munnen, tänkte väl att alla kollade lite konstigt, haha! Pinsamt att jag suttit och snackat med coachen då jättelänge, hon måste verkligen haft svårt för att hålla sig.


near to you


Fullrulle hela dagen, eller okej... egentligen inte, men har varit helt sönderstressad här i min säng med datorn i knäet. Fick nämligen uppgiften av min idrottslärare att fixa en cd-skiva till idrotten. Frågade alla på facebook vilka låtar dem villa ha med, och ja, det var många önskningar samtidigt om man säger så, hehe. Men nu är jag klar med den!

Har även över 50 engleskaglosor tills imorgon, dags att börja kika på dem kanske? Och packa tills imorgon? Och duscha? Och sluta kolla tv och sitta vid datorn? jag är sönderstreZZZzzzad


så mycket bättre när vi är tillsammans


Var inne på Paows blogg och så var denna reklamannons under ett inlägg, lite komiske hehehe. Ni som inte vet vad som har hänt mellan henne och Hugo är det så att hon har erkännt att hon var otrogen på ett telefonsamtal, han hon pratade med i telefonen spelade in det och la in på sin blogg. /tjejen med kolleN

the worlds greatest


kvällen kommer att bestå av detta


saknar henne redan


om några timmar åker hon iväg på min drömresa och jag saknar henne redan


r e c e p t


you make me feel, like im living a teenage dream


kunde inte somna igår, så hade en tävling med guss och sebbe vem som kunde vara uppe längst. halv sju på morgonen gav jag och sebbe upp, haha. vid 2 vakade jag till liv idag och har precis tryckt i mig lite brownies. Dem bakade vi förresten igår, jag malin och agneta, lagade också mat! Mysig kväll!

Nu kollar jag hellenius hörna och sitter och flabbar, riktigt bra program!

p i g g

jag kan inte sova


don't believe the things you tell yourself so late at night. You are your own worst enemy.


But we both know how we're gonna make it work when it hurts


sitter här i pyjamas och äter min andra frukost denna morgon, består av cola och frallor. rätt gott förutom att colan inte har någon kolsyra. det är verkligen helt sjukt vad vädret påverkar en, jag blir så jäkla nere av detta väder, har inte lust att göra någonting. Ikväll blir det däremot matlagning med förmodligen dos amigos (spanskakunskaperna sitter starkt kvar)

Even if I'm forgotten you'll remember me for a day





                                   bilder från skolan
Godmorgon får jag väl börja med att säga. Även fast jag vaknade klockan nio idag, hör ni, NIO? Skönt att vara uppe i tid även på helgerna. Jättemysig kväll igår hos M:et! Förövrigt blir man inte lite deppig av vädret, det får en att bara vilja ligga kvar i sin säng hela dagen, tur att det blir en slappekväll with MALtotheIN idag då.

Igår grillade pappa, även fast det typ regnade och blixtrade och åskade, okej kanske inte riktigt. Men gott blev det. Nej, nu måste jag koncentrera mig på facebook! puss


idol it is


drar iväg till marren och myZer med lollen och malin (och marren då ehehe)


maybe that's what happens when a tornado meets a volcano

Imorgon är det förhoppningsvis fika med Stina efter skolan, f r a p i n o ♥ nu ska jag ner och hämta lite vatten (fick någon plötsligt vätskebrist) och sedan sova, hörs imorgon med förhoppningsvis lite roligare inlägg och lite bilder! puss


ångest att jag skippade träningen idag





somebody to love

      
              om jag forsätter såhär kommer jag sluta som brittan nu hehehe                   

På senaste tiden när jag äter pizza, blir jag inte mätt, det är helt sjukt. Innan blev jag proppmätt på en hel och ofta åt jag inte upp det. Men nu, nu äter jag en hel lätt- utan att bli mätt! Kan vara för jag bara äter skinka på den nuförtiden, men ändå, en hel pizza och fortfarande är hungrig. En del av mina kompisar äter inte ens en halv!!

Idag efter jag ätit upp pizzan gick jag direkt till kylen. Är jag ensam om detta?!

så mycket bättre


Sådär ja, då har jag tagit mina sprutor, fel av mig mamma, var bara 2. Den enda gjorde faktiskt ont, har nog aldrig tyckt någon spruta gjort ont innan, men denna kändes. Anledning till vaccinationerna är eftersom vi ska resa bort i vinter, ska bli såååååååååååååhär skönt!

Igår kväll blev en rätt kaos kväll. Var med Lollen och Marren först. När jag sedan åkte hem var det in till akuten direkt- men som tur löste det sig!

NU: PIZZA


b r å t t o m

drar och tar 3 sprutor.............. har ni hört the big news förresten? blondinbella och nils har gjort slut. GOTTAGO


cold case love

10 minuter efter jag skrivit förra inlägget slängde jag ihop böckerna igen, jag ger upp, matte B är inte min grej. Jag får prata med läraren imorgon för jag förstår i n g e n t i n g. Jag kom inte ens ihåg senaste gången jag hade med mig matteböcker hem? Tror det var i 9:an, eller i början av ettan... Funderade ett tag på att välja matte C, men nu vet jag helt klart att jag verkligen inte ska göra det. Ska satsa på att få godkänt i B och sedan ge upp matten forevahh.

detta är vad som väntar mig.....


.....matteläxa tills imorgon, kanske dags att börja?

division 3




snodde lite bilder från stinas facebook :)


godmorgon/godförmiddag/godeftermiddag..

...eller vad det nu är. Förkyldningen blev inte bättre så sitter här med halsont och är förkyld, typiskt. Har precis tryckt i mig 2 snickersglassar och fundera på att laga mat nu, gissa vad......... Ni som gissade på kebab har rätt! Måste bryta detta mönster snart. Men lite nytta har jag gjort, har precis ringt angående ett skolarbete och nu sitter jag och söker lite jobb överallt, hade varit bra med ett helgjobb!

I won't ever be your cornerstone


Kings of Leon (cover)- Pyro
Orginalet är nästan snäppet bättre men hela deras nya album är rätt awwEeZZZOommeehh
Ni med spotify hittar det här Kings Of Leon – Come Around Sundown


I MADE IT

Trodde aldrig jag skulle säga skriva detta, MEN JAG ÄR KLAR MED ARBETET


come on come on


Jag har aldrig på hela massagekursen haft en så rolig och jobbig lektion som idag. Jag skulle då massera min vän Isabelle... I början av lektionen säger hon att hon inte alls är koncentrerad, något jag verkligen inte heller var. Hon lägger sig på massagebänken på rygg, eftersom jag ska massera hennes framben (?) och ansikte. Vi får ett sånt skrattanfall att det var verkligen längesedan jag skrattade så mycket. Men sedan lugnar vi oss lite, tills jag råkar fastna i massagebänken och dra med mig den en bit, då brister det igen. Och så håller vi på hela lektionen.

-förkyldning på ingång, något jag inte har tid med, f a n

I don't know how it gets better than this



Har fått värsta craving (är det bara gravida som har cravings?), jag har det i alle fall, utan att vara gravid. På kebab, det är allt jag lagar nu för tiden. Har skrivit en halv sida på arbetet så tyckte att jag förtjänade lite mat. Nu ska jag äta och sedan fortsätta. puss

let's waste time

Nu sitter jag här igen, med ett tomt Word-dokument som ska fyllas med 2 sidor tror jag. Ett arbete till imorgon ska in och jag har inte börjat. Till min hjälp har jag 2 wienerbröd, cola och musik. Vi 4 är en rätt bra kombination så vi ska allt klara detta, hörs när jag är klar, eller tar en paus eller nått! puss


godnatt

"The Reason people find it so hard to be happy,
is that they always see the past better then it was"


f u s k a r e n


Exakt den här blicken hade han för ungefär en timme sedan, och detta var från när vi spelade spel för något år sedan. Vi spelade ett spel precis, så måste jag gå iväg för att hämta något att äta där nere, när jag kommer tillbaka 10 minuter senare slår han tärningen. Jag läser frågan som är "vilka var det som skrev new kids on the blocks fanpage?" Han "tänker" och svarar sen: Alltså jag är inte säker.... Men tror typ att det var deras mammor? B U S T E D

just say yes


Ligger här och käkar godis, däremot med framtänderna. MÅSTE till tandläkaren för har fått 2 hål tror jag, ett på vardera sida. Kan inte ens tugga mackor.

Vi vann B-lagsmatchen också! Nu är jag så jäkla trött så funderar på att "blunda lite", hehe. Men vi alla vet ju hur det slutar. Och om jag somnar nu vet jag någon som kommer ligga sömnlös hela natten, så keep your eyes open Anni! På tal om open (hands open) ligger jag och lyssnar på Snow Patrol, såjäklasjuktbra. Det är ett band (precis som The Fray, Augustana och The Script) som jag verkligen älskar. Tror dem flesta känner igen låten jag la in, har alltid gillat den! Nej, nu ska jag sluta babbla här och göra något annat.

what's the point?


                                          tack wille för igår :)
Ja, som sagt, vi vann matchen igår vilket betyder att vi spelar i division 3 nästa säsong, woop woop! Blev nersprutade med pommac och tog en del bilder, ska försöka sno några någonstanns så ni får se :)

Gårdagskvällen var okej, har i alle fall riktigt bra vänner. Tror det blir lugna helger framöver, känner mig rätt sugen på det. Men nu har jag inte tid att sitta här, match idag igen! puss


p a r d e y



VI VANN IDAG OCH DET SKA FIRAS, DIVISON 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


k v a l m a t c h

TAGGA TAGGA TAGGA
det är nu det gäller!
Ullared - Astrio
16.00


ulla red till ullared


mornin' fellas

Kan verkligen vara helt säker nu på att jag och Agneta inte ska hyra filmer tillsammans, hehe. Satte först på en film igår, som vi snabbt bytte ut till en annan. Även den blev utbytt för den var så B, kollade på Prinsessa istället! Vi käkade kladdkaka, godis och vindruvor, och det blev en rätt tidig hemgång eftersom alla var så trötta.

Förresten, snacka om lättnad! Mamma frågade precis var hennes skinnhandskar som jag hade lånat var. Kände paniken men sa lugnt att dem ligger väl här någonstanns. Ringde till affärerna vi var i igår och där var dem!

nu frukost

fredagsmys







                lite nytt som jag köpte idag- skorna ser ut att vara i storlek 56 typ haha
Okej, har lite brådis så blir en snabb update! Efter skolan (hade prov, kändes suudär) gick jag och hyrde filmer med Agneta. Vi kan nog vara de bästa människorna på att hyra film, eller inte... haha. Men fick med oss några i alle fall, bland annat en som hette snygg, sexig, singel och arg eller något liknande, kan bli intressant! Nej, ska vara hos Malin om 5 minuter och ska hinna laga mat innan, kan bli lite bråttom hehe. Ha en bra fredag


We just keep on rolling






           lite bilder från skolan den senaste tiden, och fika med Johanna och Tilda
Idag har jag varit riktigt duktig efter skolan, har nämligen pluggat hela tiden, inte vant mig nu på senaste tiden. Men idag blev det lite ändring på det, skönt! Vi har nämligen prov imorgon och tror jag kan det hyffsat, får helt enkelt bara göra mitt bästa. Snart blir det lite training, utomhus, på kvällen, i shorts = kallt...

Nothin' feels right when I'm not with you

Hade en skrivit en lååångt inlägg men datorn krånglar och internet stängs ner, självklart. Men nu ska jag kolla Vänner, kommer inte somna förrän vid 3 inatt säkert eftersom jag inte kunde hålla ögonen öppna när jag kom hem från skolan och somnade direkt i soffan. Sov gott ni i alle fall ;D

you hold me down



Jag och Tilda köpte varsitt sånt här nagellack idag på H&M (graffiti nail top) för runt 40:-
Bilderna är riktigt kassa, men tror ni förstår på ett ungefär hur dem blir ;)

 


the city




Jag blir så arg på mig själv! Hade bestämt mig för att plugga som fan idag, vad gör jag HELA dagen istället? Jo, sover! Ikväll blir det i alle fall tv, nu bonde söker fru, sen Grey's Anatomy, och sedan Tylösands gänget! puss

godmorgon

Hoppas ni sovit gott! Idag slutar jag nog redan vid 2, efter det ska jag plugga. Har en känsla av att vi har jättemycket och jag har inte gjort ett skit! Bussen går om 10 minuter så måste nog dra mig nu, ha en bra dag hörrni.


I guess I'm hoping you'll be there for me in the end




Lite pics från vårat hemmagym där vi kör gärnet! Haha, vi brukar faktiskt göra det, men idag blev det lite mildare om man säger så, hehe. En av oss käkade pumpa och en annan dansar hellre och den tredje flabbar. Älskar denna trion, oslagbar. Fick låna världenssnyggastetröja av Marren, ärligt talat, om jag hade ägt den hade jag sovit i den, haft den på dagen, tränat i den, badat i den, ja levt i den. Försöker lägga lite bud på den så hoppas att kunna köpa den, hehe. Nu ska jag hoppa in i duschen, måste dra mig till skolan imorgon.

b o r e d

Du heter: Anni
Brukar du skratta för dig själv? Ja!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Haha, förstår det va bra :)<3- Gussen
Var bor du? Halmstad
Trivs du där: Ibland, men tänker inte vara kvar här :p
Brukar du bli för full: Nej
Är du allergisk i mot något: Ja, men vet inte mot vad, note to myself: ringa läkaren
Har du haft sex idag: Nej 
Nästa mål i ditt liv: Ta ork till mig att ta ut hundarna around tha block
Hur svarar du i mobilen: Hej det är Anni
Antal timmar sömn inatt: 9,5
Sov du ensam: Ja
Brukar du komma i tid: Det beror nog på vad det gäller, men jag hatar att komma försent egentligen
Vanligaste färg på dina kläder: Det varierar lite men för det mesta svart
Är du smart: Jag är inte dum, och när det gäller vissa saker är jag smart, medan när det kommer till andra saker, inte jättesmart (läs: Matte B)
Hade du en bra kväll igår: Ja det hade jag :)
Rakar du benen: Raka benen?
När brukar du oftast gå och lägga dig: Runt 12
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Runt 200
Vad behöver du just nu? En IPOD!!!!!
Vad längtar du till? Ma birthday!
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja det har jag :)
Vad är det finaste du fått? Har fått så mycket fint, till exempel en resa till London
En speciell dag du minns: När Lollen vad hemma hos mig när vi var små och svimmade för hon var jättehungrig för allt jag hade bjudit henne på var kladdkaka, HAHA
Hur gammal är du: 16 (snarsnartsnart ett steg närmare 18)
Om fem månader: Är det dags att dra på sig skinnjackan igen!
Vilken tid gick du upp idag: Tilda ringde vid halv 11 för att se om jag hade kommit hem levande från Lund, haha
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja
Har du strumpor på dig nu: Ja
Vad ska du göra ikväll: Träna?! Hoppas på hemmagymmet hos Mary ikväll?
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Åka till USA
Bär du glasögon eller linser: Nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Umgås inte med dem som inte har det annars
Solar du ofta: På sommaren
Är du bra på att laga mat: Jodå
Gillar du att dansa: JaAa
Är du flygrädd: Nej, älskar att flyga!
Vad dricker du helst när du är törstig: Cola
Vilken är din favoritglass: Magnum double chocolate MMMMMMmmmm
Tror du på ett liv efter döden: Ja det gör jag nog 
Vad äter du helst när du ser på film: Morötter typ eheh
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja
Har du tandläkarskräck: Nej
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du: Gröna
Hur ofta tränar/motionerar du: Några gånger i veckan
Senaste låt du hörde: Shontelle- Impossible

tell him I was happy


Har precis lagat mat, det bruna är kött och inget annat...... Sedan har jag också sprängt mina högtalare f u c k

förstår ni min lycka?!

Gick ner för att äta frukost och är SJUKT sugen på godis, men vet att vi inte har någon. Vad hittar jag i köket då?! GODIS. Däremot var det min brors godissmak vilket är typ 3 godissorter, MEN ÄNDÅ!


en tripp till Lund







Ligger fortfarande i sängen, med en hund jämte mig, han verkar lika trött som jag. Igår efter skolan tog jag tåget till Lund. För att inte bli rastlös åt jag nästan hela resan, det funkade bra! När jag kom fram köpte jag lite blommor och sånt och gick sedan till sjukhuset, vilket är.... enormt! Men hittade faktiskt Malin direkt efter lite hjälp från en sköterska. Överraskade henne och stannade där i någon timme innan tåget tog mig tillbaka till Halmstad.

Eller ja, innan det var jag inne i en mataffär för att värma mig i väntan på tåget hem. Det slutade med att jag kom ut därifrån springandes, ärligt talat! En liten gubbe/man med långt, tovigt, svart hår och stora mörka ögon var efter mig! Det började med att jag mötte honom inne i affären, han kollade jätte konstigt men jag tänkte inte på det. Sen mötte jag honom 2 gånger till, varav en gång stannade han men jag kollade bort och fortsatte gå. Sedan gick han runt i affären och letade efter något, han kollade in i varje gång och jag gömde mig bakom en bananlåda. Okej, detta låter helt sjukt, men jag märkte verkligen att han ville någonting. Så när jag såg att mannen var långt inne i affären, sprang jag allt vad jag hade ut ur affären, hehe. NU ska jag äta frukost!

Just the way you are



                kolla denna lilla killen, han var med i filmen vi såg, riktigt gullig, haha
Precis hemkommen från den mysigaste söndagen på väldigt länge. Jag, Marren och Tilda överraskade Lollen med mat på en restaurang och även bio, vi såg pappa på burk. Även fast jag råkade försäga mig i bilen blev det mysigt, haha! Imorgon börjar jag klockan åtta med fotboll, så borde kanske lägga mig och sova nu. Imorgon blir det en annan överraskning för en annan kompis! Jag älskar verkligen att överraska folk, speciellt när dem verkligen inte har någon aning om det, som imorgon! Hörs imorgon kväll, puss


tioende i tioende i tioende


 
Woooop wooop, vi vann matchen! Däremot märktesdet att den såkallade "väggen" inte var hel ;) Men vinst och det var gött, nu ska vi bara vinna nästa också. Bra jobbat cheyer. Nu fick jag riktigt bråttom, varför är det alltid så, först har man all tid i världen och sedan får man stressa som en galning. Ska ha en överraskningskväll för Lollen, det förtjänar hon! puss

Must be dreamin'

God morgon! Efter 5 snoozningar kom jag upp ur sängen. Idag är det kval-match som gäller! Är SJUKT taggad även fast jag håller på att somna just nu. Måste packa väskan och klä på mig nu, hörs senare!


Det går bra nu

    
Sitter här och har precis käkat chokladpudding, ska strax hoppa i ett varmt bad och kolla någon film. Vet inte riktigt om det är fullt normalt när klockan är halv 2 och ska upp tidigt, men är inte trött. Blir förmodligen Notting Hill, var ett tag sedan jag såg den. Sov gott homieeees

p e r f e c t i o n



från modekungen


We don't sleep when the sun goes down





                                           bildkälla: här
Jag och Malin fixade oss hos henne, käkade också, och även fast vi var riktigt stressade var prioritet ett att köpa godis, så vi hann knappt sminka oss, haha. Sedan tog vi bussen in till stan till en tjej som heter Annie och går i Malins klass. Förfest där för att sedan åka vidare till Julia som hade födelsedagsfest, riktigt rolig kväll, tacktack! Lite komiskt, det var 4:a stycken på festen som hette Annie/Anni, 4:a!!! Brukar inte vara någon förutom en själv :)


Fuck you

 



Såja, lite uppfräshning på bloggen, behövdes! Sitter här i min ensamhet och käkar pizza, alla andra i familjen är iväg på sitt och själv har jag inget att göra, inget mig emot. Låten som jag lagt in visade pappa mig för några veckor sedan, haha, blev en aning chockad men den är gryYyymM. Kommer strax ett inlägg om gårdagen, en av dem roligaste kvällarna på länge!

 


9/10 Club can't handle me

Anni- Jag ska redovisa om OS i Helsingfors
Malin J- Jaha okej, men då är det ju ändå i Sverige
Anni- Va?
Malin J- Eller nej, i Norge... Nej jag menar Danmark.

(för er som inte vet (tex Malin Johansson) är Helsingfors Finlands huvudstad)


7/10 Stay


Hurts- Stay


Träningen gick helt okej, måste däremot lära mig att äta bättre innan jag tränar. Idag hade jag ätit en portion glass och några clementiner vilket resulterade i huvudvärk och hungeeeeeeer. Imorgon är det sovmorgon till halv åtta!! På kvällen blir det partaj med Malino, NICE. Nu ska jag jumpa into ma bed and get some sleep.


7/10 Gubben i lådan


249:- Gina Tricot


Gick en runda på stan efter skolan med Malin och Tilda, fick med mig denna tröja hem! Var 2 rätt stora hål i den och det var den enda som fanns kvar i min storlek så fick den för halva priset! Trodde jag skulle få typ 10 kronor i rabatt, men 125 kronor rabatt säger man ju inte nej till hehe. Malin köpte sig en übersnygg klänning och Tilda höll sitt shoppingförbud. På väg mot bussen träffa jag Agge som frågade om jag ville ha skjuts hem! Nu ska jag packa min väska och sedan träna, tror jag kommer frysa aAaazzZ:et av mig idag!

6/10 Teenage crime

                                
Har precis käkat en stor portion med chokladpudding, gjorde för 8 personer när vi var 3 som skulle äta, hehe. Vinst med schulelaget, nicenice. Snart börjar Grey's Anatomy, såg bara reklamen av den och grät nästan.... Kommer bli en sorglig kväll.


5/10 Göra det tusen gånger om









5/10 Öland

Fick precis en kommentar av Malin om Öland, fan vad jag saknar det! Även fast jag hade världens otursvecka, haha..










HAHAHA TE STAR
Nej Agneta, testar?

Åh vad skönt det hade varit med en liten pool just nu
Men Agneta, vi har ju en liten pool?

Henning, du är vår enda vän!! Vad heter du i efternamn?
Wennberg

Jag äee schugen vå bat
BAT

Lärarna Eleverna

MALIN DRAAAAAAA

HEEEJ, DU ÄR VÅR BÄSTA SERVITRIS
NAMEN HEEEEJ, ÅH DU ÄR DEN BÄSTA SERVITRISEN

Men det står ju inte likadant?!
HAHA KALMARS


5/10 I've got the magic in me


Den enda jag lyssnar på nu! Förövrigt är min rumpa och ben bortdomnade sedan träningen....


5/10 Några sommarbilder






Sitter här med något som jag tror är början på en migrän, eller ja, tror och tror, vet. Men som man alltid säger, jag ska inte klaga! Gick runt lite med Obi och Guss på stan efter skolan innan jag tog bussen hem, snart är det träning med Marren och Lollen som gäller. Fy fan vad vi ska köra hårt idag!!!!! Nu ska jag äta lite (clementiner hehe).

4/9 Just the way you are

Usch, har inte lust att göra något ikväll, inte ens sitta vid datorn, så ska stänga ner nu och plugga, kul. Hörs imorgon istället!

3/9 Camino


ska lägga mig i sängen nu och kolla denna! sov gott


3/9 The back-up plan


Kollade på denna filmen imorse, en av dem bättre jag sett på länge! Och hur snygg är inte J.Lo?!?!


3/9 Run to you


softa-killen jag och Malin såg i somras, haha



Har haft en jättebra helg! Igår tog jag och Malin bilen till Helsingborg (våran första roadtrip!!) för att gå en stund på IKEA (läs: äta) sen in till Väla också, däremot var utebudet kazZzt så allt jag fick med mig hem var värmeljus och ett svart baslinne. Men vi hade kul ändå! Sen blev det att ta det lugnt resten av kvällen.

Idag har jag spelat match, jag och Issa som mittbackar (min 3:e match som det). I början kände jag mig rätt lost, men sen blev det bra! Vinst med 4-0! Åkte med M:et sen till Donken för att fira vinsten (haha M:et =Mariette så det inte ska bli några missförstånd ;). Nu ska jag fixa någon bra film, och SOVMORGON imorgon! Plus att jag tror denna vecka är en slapp vecka med plugg!

1/9 Let's go back to the start


Åh jag dör, så sjukt grym, lätt min favorit! Han och Geir i finalen! Förresten, är han inte lite lik Lars som var med i Idol för några år sedan?

                                                          


1/10 We all sleep alone


Alltså HAHAHAHAHHAHAHHA jag dör, hittade denna på facebook på Lollen, så jäkla söt!!!!!!!



Vaknade precis efter att ha sovit sedan klockan 4, har varit sönderstressad denna vecka.... typ. Kände precis i mitt hår, som var jätte stelt på hela ena sidan, kom på efter en liten stund att det var dreggel.... På tal om dreggel, jag är så jäkla mätt. Käkade på Blue Thai efter skolan med Marcus och sedan köpte jag godis som jag också åt, kommer aldrig mer att äta nu. Nej, ska jag ner och säga hej till mina föräldrar som jag inte träffat på hela dan. Ha en bra fredag hörrni och glöm inte att jag fyller år om precis en månad, önskar mig en resa av mina kompisar, helst till florida ;D puss

RSS 2.0