31/7 spanien





på första kvällen var vi på en restaurang och då gick strömmen i hela staden!









haha tomateN












hahaha, klippte håret på honom. Direkt efter gick han till spegeln och bara: Meeeeeeeeeeh Anni! Du har ju klippt pottfrissa!







25/7 Love the way you lie

Kom hem från jobbet för några timmar sedan, gick helt ok! Förövrigt så är det deppigt att vara hemma (höst?!), även fast gårdagen var awesome! Sitter och kollar Spanienbilder och skulle kunna tänka mig att spola tillbaka tiden lite typ. Väntar även på Fippe som jag hoppas kommer snart, tråkigt att vara ensam! Nu ska jag äta glass och försöka bli på bättre humör.


23/7- I'm home

Hemma bra men borta bäst!
nu ska jag iväg och träffa Malin som jag saknat rätt rejält!

ville bara visa mina fingrar och hur synd det är om mig, skar mig med brödkniven på jobbet.

12/7- 22/7

Imorgon drar jag till Spanien! Ha det bra här hemma i Schwerige.




10/7- Ingen vanlig dag

Some pics från Malins birthday!















10/7- Från och med du

Den senaste tiden har jag inte suttit vid datorn, alls typ. Har haft fullt upp! Strandkväll med sommargäster och annat folk, fira min beztizSh Malin som blev 18- år igår. Synd att det typ dröjer en evighet innan jag blir det. Sedan idag var det jobb som stod på listan, lite tungt att gå upp, även fast det blev rätt lugnt firande för min del.

Började vid klockan åtta imorse och slutade fyra, inte två som jag trodde... Börjar bli lite bättre på jobbet nu, har börjat känna lite folk där nu, vilket gör det mycket roligare! Nu får ni ser bilder istället från en grillkväll!





10/7- OH AFRICA

ska bara käkis some efterrätt, sen bloggis




6/7 missing you.

Mitt internet har inte riktigt fungerat som det ska, därav ingen uppdatering. Plus att jag har haft roliga saker för mig! Det dumma är att jag har gått och blivit sjuk, och har ingen tid till det nu.

lördags: fix med tilda och malin, och pizzakäk innan fest till Malins kusin. Allt vi gjorde där var typ att... dansa! Riktigt Jätte kul kväll. Sedan avslutades den inte riktigt som planerat, eller vad säger du Malin?!






söndags: käkade med familjen i Steninge och sedann överraskade jag och Mary födelsedagsbarnet Lovisa halv 12 på natten med en bukett blommor (handplockade påvägen as usual) och en överraskningskväll dagen efter.




måndags: vaknade upp hos Mary och vi fixade allt innan Lovisa kom, det blev en helkroppsmassage och på kvällen tog vi med henne till stranden där många av kompisarna satt och sedan blev det grillning, fotboll med några sommargäster och bad för vissa!











ikväll: strandpartaaaaaaj

4/7 restaurang.

Ska käka med la familia på en restaurang, sen när jag kommer hem blir det kanske lite bilder från gårdagen (som var awEeSomE) och vad jag shoppade i göteborg!



3/7 pictures.

Gårdagen i Göteborg var riktigt rolig. Vi käkade direkt och sedan började shoppingen! Alla hittade ganska mycket och det kommer lite bilder när jag hinner. Käkade på det vanliga thai-stället. Shoppade lite till efter det, kom till en affär som hade världens lustigaste expidit. Var en man som gjorde så vi missade tåget (vi skyller på honom). Men hem kom vi i alle fall och hade en riktigt bra dag!

Nu hör jag bara moppe ljud för ett par grannar har lånat ut huset till typ 340505 moppekillar, TJOHO! Ikväll blir det party!








2/7 göteborg.

Shiiiiiiit vad trött jag är! Håller på att somna framför datorn. Kom hem vid tre igår natt och steg upp klockan sju, not a good combo! Igår tog jag, Mary och Lovisa cyklarna till standen för att grilla marsmellows, även Malin kom och P:et kom också lite senare. Dock fick vi inte fart på grillen speciellt bra, men det gick bra ändå. 3 sommargäster hängde också på stranden så vi bjöd på marsmellows, men inte trodde vi att dem skulle äta upp alla....

Nej, det jag skulle berätta var att jag, Malin och Tilda tar tåget till Göteborg klockan tio idag,         S H O P P I N G ♥ kommer att bli en schwettig dag










1/7 new




1/7 tripp till båstad

Kände att jag ville ha något nytt med bloggen så tänkte att jag lika bra kunde börja om. Idag tog jag, Adam och mamma en tripp till Båstad. När jag kom hem märkte jag att kamerainställningen hade varit på nattläge, så alla bilder är suddiga, men what 2 doooo. Köpte en ny klänning som jag visar lite senare. Här är lite pics från dagen:





kolla handen vad den ser tjåckiz ut


RSS 2.0