från cooco.se




 Mina ringar har kommit, glad tjej!


Har haft en helvetes natt. Redan när jag skulle gå och lägga mig (runt tre tiden) kände jag att något var fel. Inte feber, men huvudvärk och hela kroppen var konstig. Jag var riktigt trött så trodde bara det var det. Sen kunde jag inte somna. Men när jag äntligen lyckades vaknade jag vid fyra och frös och svettades. Ringde till mamma och pappa som kom upp med vatten och panodil.

Sedan var jag tvungen att gå på toaletten, när jag sedan gick och la mig började jag skaka. Inte lite heller. Så började jag gråta, haha. Låg där ett tag innan kroppen slutade skaka. 10 minuter efter det var det precis som allt släppte, helt sjukt. Det bara kändes som allt rann bort liksom och jag var som vanligt igen, riktigt läskigt! Fan skulle försöka förklara detta kortfattat...... haha


this is the mother waiting by the phone, praying for her son.

Tänkte fixa en liten sammanfattning av detta året som kommer upp imorgon. Har varit ett jobbigt år på många sätt. Men har även härliga minnen härifrån. Men är redo för ett nytt år och nya tag, även fast det kommer kännas likadant om en vecka... Men har i alle fall tänkt städa mitt rum nu så jag slipper det imorgon.

Känner på mig att morgondagen kommer bli grym!

Day 03- A picture of you and your friends


- självklart är inte alla med men några finingar!

kavaj.





Fick med mig lite hem idag från rean. Bland annat en snygg kavaj! Tänkte till svarta jeans och något enkelt snyggt linne, kan bli fint. Även lösögonfransar fick hänga med i shoppingpåsen, hade tänkt försöka limma dit dem imorgon så det blir någorlunda snyggt. Har däremot en känsla av att det inte kommer att bli sådär super, förra gången jag gjorde det slutade nämligen med att jag bara ryckte bort skiten.

Har som sakt (skrev jag först- saGt) jobbat idag. Gick fingemang, börjar komma in i det igen. Och kunde till och med visa en kund vart hon hittade muskoten utan att fråga någon. Nu ska jag äta daim, hörs snart va va.

hard work work.

Drar in till stan, hoppas jag inte träffar någon jag känner idag.... Ser så jäkla ful ut, haha. Känner inte för att sätta på mig vanliga kläder för måste byta om sen i så fall. Så har på mig Maxi kläderna, nice! Ha en fin dag. Är hemma vid åtta tiden!

gillar inte att bo på landet.


Alltså faaaaaaaaaan. Ska som sagt jobba imorgon klockan 14.00. Och detta är de enda bussarna som går vid den tiden. Antingen får jag lägga mig i 2 h inne på Jysk i favoritsängen. Brukar gå in och lägga mig där om jag ska jobba och bussarna går dåligt. Eller så får jag ta en snabb titt inne på mellandagsrean- lutar åt det sist nämnda.

Day 02- The meaning behind your Blog name

Det finns nog inte sådär jättemycket "meaning behind my blog name". Mitt förra gillade jag bättre och detta är riktigt dåligt enligt mig, nästintill pinsamt, haha. Men vafan, kom inte på något bättre när jag gjorde det så det fick bli heyanni. Ville ha ett bloggnamn där mitt namn var med och ett hyfsat enkelt. Och enligt mig finns det inget värre än dem som har 5 e och 6 t och 4 d och 9 e, omöjligt att komma ihåg ju! Sååå jaa... där har ni den sanna förklaringen!


what did I get into.


haha glad tjej


Fick en God Jul present från jobbet- en chokladkartong och 250:- presentkort där jag jobbar, Maxi. Så sitter och äter lite choklad, läser lite bloggar och lyssnar på musik. Kollar även lite inredningsprylar. Som det ser ut nu så flyttar vi till sommaren, dock bara ungefär 400 meter härifrån! Men man vet ju aldrig vad som händer.

Imorgon är det jobb som gäller, 14.00- 19.30.. Goa pengar.

lately you make me weaker in the knees.

YOU'RE BACK! Trodde ni läsare hade glömt bort mig när jag var borta, men nu börjar det likna sig! Sitter och trycker i mig en kebab och dricker cola. 15.16 ringde min chef mig och frågar vart jag var, skulle nämligen börjat 15.00. Men det hade blivit ett litet missförstånd och han hade glömt att ringa om när jag skulle jobba. Inte konstigt med tanke på hur stressigt det är på jobbet!

Så jag kollade upp bussarna och det gick en 15.22. PANIK. Jag hade inte ens borstat tänderna än och stod i pyjamas. 15.21 KUTAR jag bokstavligttalat hemifrån, brukar ta mig ungefär 7 minuter att gå. Önskar att någon hade filmat mig. Hann inte ta vantar heller så händerna kunde jag knappt röra. Men jag hann. Då var julmaten bortsprungen dårååå. Nu ska jag leesa lite bloggisar.

Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself


1. Heter Susanna i mellannamn
2. Följer nog runt 30-50 bloggar
3. Var tvungen att söka på google när jag skulle skriva thirty i kategorierna (haha)
4. Sitter för mycket vid datorn
5. Tror inte jag känner någon som äter lika onyttigt som jag själv
6. Blir lätt beroende av tv-serier
7. Börjar redan oroa mig över att vi ska springa på berget med laget (haha)
8. Spelar fotboll
9. Har gröna ögon
10. Började precis gråta för läste en artikel om mobbning
11. Tycker om att åka bil när det regnar
12. Min mobil är röd
13. Hatar chips
14. Är 171 centimeter lång
15. Detta tog mig ungefär 20 minuter

30 days

Eftersom nästan alla bloggar jag läser just nu har en sån här lista faller jag för grupptrycket.....

30 days challange
Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself
Day 02- The meaning behind your Blog name
Day 03- A picture of you and your friends
Day 04- A habit that you wish you didn’t have
Day 05- A picture of somewhere you’ve been to
Day 06- Favorite super hero and why
Day 07- A picture of someone/something that has the biggest impact on you
Day 08- Short term goals for this month and why
Day 09- Something you’re proud of in the past few days
Day 10- Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad
Day 11- Another picture of you and your friends
Day 12- Why did you start blogging?
Day 13- A picture of your room
Day 14- A picture of you and your family
Day 15- Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play
Day 16- Another picture of yourself
Day 17- Someone you would want to switch lives with for one day and why
Day 18- Plans/dreams/goals you have
Day 19- Nicknames you have; why do you have them
Day 20- Someone you see yourself marrying/being with in the future
Day 21- A picture of something that makes you happy
Day 22- What makes you different from everyone else
Day 23- Something you crave for a lot
Day 24- A letter to your parents
Day 25- What I would find in your bag
Day 26- Your favorite time of the year
Day 27- Why are you doing this 30 day challenge
Day 28- A picture of you last year and now, how have you changed since then?
Day 29- In this past month, what have you learned
Day 30- Your favorite song.

fucking perfect.




Både armbandet och låtarna nedan är fucking perfect! Fick detta underbart fina armband av Malin i julklapp. Blev så himla glad. Har letat efter ett riktigt snyggt armband men inte hittat ett, men tur det för nu fick jag ett perfektooo!

P!nk – F**kin' Perfect - Explicit Version
Counting Crows – Holiday In Spain
Bon Iver – re:stacks


tummen upp

Har precis varit ute och sprungit en runda och tänkte nu börja hacka lite grönsaker till en grönsakssoppa eller liknande! Fast ne..... Jag har inte tagit av mig mina sovkläder och trycker i mig kladdkakssmet och mina planer är att sitta inne hela dagen och glo på Sällskapsresan. Låter lite mer som jag.

firework

Sitter och kollar med ena ögat på en film. Så blev en räv skjuten i en rävbur, och nu sitter rävungen utanför och jamar........... jag dör....... Igår var jag hemma hos Lovisa, somnade däremot, förlåt Lollen, haha. Väldigt mysigt i alle fall.

Annars sitter jag och snackar med Moomen på facebook, vi har lite svårt att förstå varandra. Har fått denna fråga precis "wheir you are com from". Kanske om man ska baka en kladdkaka förresten? Ja, jo, jag tror det!

(och justeeeee.. rubrikerna jag har menar jag inte något med- har fått någon fråga om det, brukar vara låttexter med låtar jag gillar eller lyssnar på)


lovisa andersson

sticker till Lollen! puss


ringar



Har precis tryckt hem ringarna ovan! (från www.cocoo.se) Lite dyrt blev det för 2 ringar men måste unna mig lite. Har varit på stan idag med Oscar och Gussen! Dem hittade rätt mycket medan jag blev tomhänt.... Käkade lite kinamat och gick runt i kylan bland alla andra människor i Halmstad. Nicenice! Snart ska jag träffa min Lovisa! puss


filmkväll




Kom hem från Malino för några timmar sedan. Myskväll! Vi kollade på dessa 2 filmer ovan. Den första med en av världens snyggaste människor...... justin timberlake, var helt okej. Men den med Jennifer Lopez var en av dem bättre filmer jag sett. Jätte bra film! Vi käkade lite popcorn och godis och sånt och snackade en hel del! Jättekul att träffa min fina vän igen.

Imorgon ska jag träffa Lovisa som jag inte träffat på ett tag! Ser jag fram emot :)

take take take it all, but you never give




jag och ernieee



Igår var det juldagen och jag stack hem till Agneta med 2 brudar till. Var där en stund innan vi åkte in till stan till en tjej som hette Vickan där det var ett härligt gäng. Tyvärr slutade det lite tråkigt förhoppningsvis löser det sig!! En spis sprack i glaset pågrund av en flaska. Vi fortsatte in till stan och utgång. En riktigt bra kväll!

Har varit inne på mellandagsrean. Men hittade ingenting, självklart. Eller jo, jag hittade en tröja, som inte var på rean, självklart. Men köpte inte den för pengarna sparas till nyårsklänning, vad fan ska man ha för någon?! Nu sticker jag hem till min fina vän Malin Johansson som jag saknat! puss

söndag.

GODMORGON. Gårdagen vad grym, berättar mer sedan. Nu drar jag mig in till stan för att trängas bland hela Halmstad, och ska försöka hitta en nyårsklänning.... puss

wopa







Skojar ju bara!!!!! vad ni är lättlurade. Nu är jag färdigombytt och färdigpackad och drar till Agge, sen STADEN! puss


what you got boy is hard to find







förberedelser inför kvällen pågår!! ovan ser ni kvällens kläder som jag hade tänkt dansa runt i, skönaste någonsin!


Baby you're a firework



Då var julafton över! Jättemysigt och lugnt och skönt. Inget stress att flänga runt till olika ställen som det lätt blir på julafton. Vi var hemma och tog det lugnt istället, farmor var även här. Var vid farfars grav, jag saknar honom. Jag älskar julen, när alla är tillsammans! Kan vara den enda högtiden jag inte tycker är överskattad, och min födelsedag.............. haha.

Sitter och käkar lite juleskum (godaste julgodiset- och nobless) och ska strax hoppa in i duschen. Fräsh tjej som inte duschat sedan onsdags... Och dem dagarna efter onsdag har innebärt bland annat en flygresa på 5 h, hög feber och magsjuka. Ska fixa lite inför kvällen också. Fick någon ny bodybutter igår som jag ska prova, fjällar som en fisk, haha :)

im a survivor

Okej nu har ni fått se lite bilder från resan! Tänkte berätta lite också. Allt vi har gjort är att äta, sola, snorkla och sova. Vi har inte gjort någonting annat, så jäkla skönt och behövligt! Det största problemet på denna resan va typ vilken hamburgare man skulle ta till lunch. Eller vilken glassmak på pannkakorna... Vill inte veta hur mycket jag lagt på mig på denna resa, haha. Men det var värt varenda kilo. Kan däremot meddela att det inte är så hemskt som det ser ut på 2 av bilderna nedan......

Har lyckats skaffa mig lite homies från Schweiz (orkar inte söka på google om det är rätt stavat, haha) också! Kan ha varit dem roligaste killarna jag någonsin träffat. Var längesedan jag skrattade så mycket. Vet att man brukar säga så men menar det verkligen, haha. Så har hängt lite med dem och spelat beachvollyboll och strosat runt på hotellområdet.

Som sagt trodde jag aldrig att jag skulle våga mig på att snorkla. Så fort man gick ut i havet såg man fiskar och korallrev och sånt, så kände mig tvungen. Första gången jag gjorde det var det så jävla coolt. Var i säkert i en timme och minglade med fiskarna. Men andra gången fick jag bokstavligt talat panik. Pappa ville visa mig revet, eller stupet. Så vi satte på oss snorklarna och de simglasögonen och de fina skorna och tog oss ut dit. Först snorklade vi då man bottnade och vatten ytan var typ till navlen. Men plötsligt tog det slut och det var ett stup på säkert fem meter. Simmade stora fiskar och saker där, och jag haaaatar när det är djupt. Vet inte hur många gånger jag har drömt mardrömmar om att jag har drunknat med mera. Men jag sitter här nu med 2 armar och 2 ben, så klarade mig bra.

Resan hem låg jag i fosterställning hela resan. Fick jättehög feber eller migrän och någon jävla magsjuka. Ingen höjdare att ha det i en 5 timmars flygresa. Trodde aldrig resan skulle ta slut. Men även det överlevde jag som tur är.

Har haft en grym vecka!

egypten



















































hemma bra men borta bäst


im homeeeee. kommer bilder när jag har lagt in dem på datorn. Resan har varit underbar.
GOD JUL!


halsningar fran egypten.

Sitter just nu pa ett internetcafe har i Egypten. Resten av familjen spelar biljard... Ville bara beratta att vi har det underbart. Forutom att min panna ar extremt brand, haha. Detta kan vara det segaste internetcafe jag nagonsin suttit pa och datornmusen lever sitt egna liv sa tyvarr kan jag inte logga in pa facebook och skriva mina halsningar som jag har lovat vissa! haha. Saknar er dar hemma!

Jag vagade bada i havet!! Trodde jag aldrig att jag skulle vaga. Men har snorklat och sett riktigt coola och stora fiskar! Lite laskigt men kul. Sedan har vi atit, i extrema mangder. Har aven druckit sa mycket cola sa det racker for detta aret. Hotellet vi bor pa ar riktigt fint. Daremot bor man inte som tjej ga ensam nagonstanns... Men tror min tid ar ute snart sa maste dra mig. Vi hors nar jag ar hemma (fredag). Men jag hoppas att det ar snokaos pa flygplatsen sa vi inte kan landa och maste stanna har, hehe. puss

egypten


16- 23 december
hörs när jag är hemma (om jag kommer hem utan att ha blivit uppäten av en haj)


nuså


nu börjar jag bli någorlunda klar med packningen... däremot har jag lite kläder kvar som ska tryckas ner!!

fyra timmar kvar



Jaha... då sitter jag här! Med 4 h tills avfärd med bilen och har en väska som är opackad, dags att börja? Har i alle fall lagt fram lite kläder och så. Hittade mina byxdressar som jag bokstavligt talat älskar, ska leva i dem där!! Ska fixa klart den sista musiken till min ipod också, sen är det mesta klart. Ska bli så jäkla skönt att komma iväg lite! Behövs verkligen kan jag berätta. Har även skickat in det sista skolarbetet innan idag, så nu ska jag bara slappna av och äta och sova och sola. SÅ JÄVLA GÖTT. Hör av mig innan vi drar för är uppe hela natten. puss

så fint.

"I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when their right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together." 
        
                                                                     — Marilyn Monroe

tonight's gonna be a good night!!!!



IMORGON


Har inte mått bra dem här 2 senaste dagarna, hela kroppen har varit jättekonstig. Haft ont i leder och sånt (hahaha låter som 100). Så stannade hemma idag från skolan. Attans för jag missade julbordet.. Men håller på att ladda in lite låtar i min Ipod till den 5 h flygresa jag har framför mig imorgon (inatt). HÖRS SNART!


om du älskar mig kommer jag lämna dig och om du lämnar mig kommer jag älska dig

Blir galen på detta arbetet jag har. Eller egentligen blir jag galen på mig själv som sätter mig med ett arbete klockan 21.00 när det ska vara inne dagen efter. Har försökt tidigare men det går inte att bryta denna vana för mig, vad jag än försöker med blir det att jag sitter dagen innan.

Handlade jullkappar idag! Skönt att ha några köpta i alle fall, har dock en del kvar... Men det får fixas någon annan dag! Nej, nu måste jag fortsätta skriva. Sov gott!


denna kväll

pluggarpluggarpluggar-kollar lite på united-arsenal-pluggarpluggarpluggar


and you tossed it in the trash.

Förlåt.. Är sämst på att blogga just nu. Men gårdagen: bönder vet hur man festar hehehe. Nej men som vanligt var det en riktigt riktigt bra kväll. Tyvärr knäpptes inte en enda bild. Tack kömpisar för kvällen!

Det är tre dagar, t r e tre tre tre. FÖRSTÅR NI? Jag längtar.... Men ändå inte, för jag vill ju inte att det ska ta slut liksom. Nu ska jag kika på Beck om en stund och sedan tror jag det blir sängen för min del (kan ju glömma att somna innan klockan 01.00) puss finingar


lölölölördag

Godmorgon/Godmiddag. Idag har jag ingen tid till att sitta här. Först kolla på Adams juluppvisning och sedan partaj. VI HÖRS och ta det lugnt!


grymmaste bilderna



Ett litet impulsköp från H&M idag för 90 spänn, varför inte?


friday im in love

Sitter bänkad framför Idol som jag tror många andra gör idag. Inte för jag hejar på någon utav dem, Jay i så fall. Fan vad dåliga dem 2 första låtarna som dem gjort hittills har varit. Fick rycka in på MAXI idag och plocka upp lite frukt. Hann inte hem efter skolan för att hämta kläder så fick lite nya kläder... Däremot ett par byxor som säkert var 10 storlekar förstora. Fick "rulla" dem flera varv i midjan men tappade dem hela tiden, haha.

Ikväll ska jag sova, ska gå och lägga mig närsom tror jag för mina ögonlock håller redan nu på att falla ihop. Efter jobbet köpte jag med mig ett några påsar tomteskum och tryckte i mig. Mådde illa innan jag hunnit på bussen hem, haha. Naeej... Vi hörs senare vava.

have you ever been alone in a crowded room?


är det bara för mig som facebook ser ut såhär där det inte funkar med bilderna?!


i'm happy here


Hallå vänner. Har precis tryckt i mig lite kebab och lyssnar på lite lugna sköna låtar. Var riktigt deppig innan (fråga mig inte varför) men nu blev mitt humör bättre. Det är ju trots allt bara en vecka kvar i detta vinterland för min del, KÄNNS OK! Imorgon är det freitag och det ska firas lugnt. Sedan blir det lördag och det ska inte firas lika lugnt, CAN'T WAIT.


så jävla gott


alltså jag hade dött för en sån här påse just nu, ska unna mig typ 5 imorgon
(blev dock lite äcklad av den här påsen där det ser ut som marsipan i)


godnatt på er


Ska gå och lägga mig nu, hoppas ni som är på studentfesten har riktigt roligt. Är inte lite avundsjuk på er......

white light moment


Ledsen för den dåliga uppdateringen! Försöker att prioritera skolan framför datorn, vilket går sådär kan jag medge... Men försöker i alle fall. Just nu kollar jag på Grey's Anatomy. Var och tog passfoton innan idag, blev lika dålig som alltid. Haha, vad är det med sånna foton som gör att man inte ser klok ut? Detta såg jag ut som förra på, som en man...

Snart ska jag lägga mig och sova, längtar till helgen! puss

Pack up your troubles in your old kit bag




Köpte i.d smink igår, gött!! Idag ska jag bara plugga, mer roligt har jag inte att berätta om mitt händelserika liv. Ska antagligen äta också. Jaaaaa... det var det. Hörs lite senare va.

till isabelle hjelte (inte ryttaren)

detta är ett skolarbete till is:
Skoljobb


godmorgon!



Drar mig till skolan för att ha exemination (?) i skolan. Ska alltså massera någon okänd människa. Håller tummarna att den inte ska ha jättehårig rygg. puss

I could use somebody








Myssöndag! Även fast jag vaknade upp sjuk så har jag haft en bra dag. Vi tog en sväng till farmor och spelade kort och drack glögg (eller ja.... läsk hehe). Sedan käkade vi också. Nu ska jag strax krypa ner i min säng och sova, behöver sova för att bli frisk och måste till skolan. Ska upp halv nio. puss

grandma

Är hemma hos min fina farmor just nu! Kommer hem ikväll, så vi hörs då! puss

man you really hit me hard.






Okej, gårdagen, ett ord GRYM. Tanken först var utgång med mina två finingar Lollen och Mary. Så blev dock inte fallet men det löste sig i alle fall. Började hos Frida med ett gott gäng för att sedan in till stan! Träffade även Malin och en hel del andra köömpiZzar.

Däremot var en lyckad utekväll inte gratis. Idag är jag förkyld och ont i halsen, typiskt..

DET ÄR LÖRDAG







Så perfektaaaaaaaaaaaa...... Svarta finns på Skoboden eller vad den heter jämte Gekås, är replay så därför inte okej för min plånbok, runt tusenlappen. Dem bruna finns på Bianco för runt 700 har jag för mig...


Efter gått runt till lite grannar igår så drog jag mig till Malin, var där vid nio tiden och somnade vid tio tiden, haha. På fredagar är man jag helt slut, speciellt efter en vecka som denna då jag knappt sovit. Fick lite smått flashbacks när jag kom hem från Malin vid 2 tiden. Jag har satt mig upp när jag sovit och sagt till Agneta som också var där: Jag känner mig väldigt stressad. Sen somnade om? Drömde väl nått märkligt!

Ahappp lördag idag, vad händer? PLUGGA TRÄNING UTGÅNG. Ser det ut nu i alle fall, men man vet aldrig vad som händer! Hörs om en stund. puss

this is real

Det är FREDAG! Ska dra mig till några av mina grannar nu som har barnfamiljer och fråga om dem behöver någon hjälp med barnpassning. Är i STORT behov utav pengar just nu, vill köpa upp hela stan... Hörs sen

trötter




Det är sjukt vad många timmars sömn jag har missat denna vecka. Måste skärpa mig med sömnen. Får inte sitta uppe på nätterna såhär sent och skriva mina arbeten, ska börja planera och även prioritera. Inte okej att åka till Gekås när man har ett stort arbete som ska in dagen efter som man knappt börjat på, och inte okej att sitta uppe till ungefär halv 2 varje natt bara för man har gjort annat än att plugga alla andra timmar, skärpning! :)

Men Gekås var okej, var inte så mycket folk där och fick med mig lite kul hem! Bland annat en miniplattång, dock var den inte till för att locka håret vilket var en liten besvikelse. Men jag försökte här hemma lite och med lite övning ska jag nog få till det. Bilderna ovan är lite prövningar. Nej, sova var det ju? Hörs imön kompisar

Ullared

Sitter i skolan och försöker få lite skolarbete gjort... Går sådär kan jag meddela och facebook är lite roligare :p Cissi sitter här jämte så har någon att snacka med i alle fall! Ska till Gekås vid halv fyra så därför jag är kvar. Hörs ikväll!

this is the mother waiting by the phone, praying for her son

                                                                    gryyyym låt!
Möte med Astrio nu och sedan på fotbollsträning med mitt gamla lag, ska bli kul att träffa alla igen! Hörs inatt typ, hehehehe. puss

första december




Sitter här hemma och håller på att hungra ihjäl...... Däremot luktar det lite mat så hoppas den är klar snart. Skolan var som vanlig, eller lyssnade på lite föreläsningar idag. Gick runt i stan i någon halvtimme och jag DÖR så mycket snyggt det finns inne på BikBok, var tvungen att dra mig själv därifrån tillslut eftersom jag måste hålla i pengarna till julklappar!

Men på fredag har jag lite planer på att ta en extra koll och se om jag hittar något fint. Nu måste jag ner och tjata om mat... talk to ya later peeeepZz

RSS 2.0