Stay strong now, because things will get better. It might be stormy now, but it can't rain forever.


We know we ain't ever gonna happen.

Så jävla underbar låt?

You don't believe me
Don't want to lie to you
Why do I need to
I cannot hear you
You can't see me
It's all about fear now
My favorite feeling
You're climbing a mountain I'm digging a hole
You spread your wings wide I'm into free fall
And I don't know what you want from me
My back against the wall
Got one thing to say

NICE!

 



Jag, Malin och Agneta snackade om i helgen om vi skulle resa. Idag var vi i stan och tänkte att vi kan ju kolla vad det kostar osv. Så imorgon bokas det, woop!

The Notebook

Ligger och kollar The Notebook, vart är min Noah? Hehe! Imorgon är det julafton och idag har jag fixat klart allt! Har även inhandlat en kavaj som jag ska ha på juldagen hade jag tänkt, lägger upp en bild strax. Nu ska jag se hur det går med maten där nere (läs: gå ner och äta godis) hehe. Ha det gott haj.


I think I think too much

Jag förstår inte denna trötthet? Sov till halv ett imorse. Men ifs gick jag upp och kollade min lillebrors julavslutning men somnade direkt när jag kom hem. Nu ligger jag här i sängen som en klubbad säl. Idag har det inte blivit många knop gjorda! Imorgon blir det däremot en sväng in till stan för att kolla nyårsklänning! Puss


Untz Untz!


Igår var det studentfest som gällde, SÅ KUL! Kunde aldrig tänka mig att studentfesterna skulle vara SÅHÄR kul. Det första jag och Malin gjorde var att käka kebab! Haha, sedan var det dans som gällde! Provade på lösögonfransar igår vilket blev bra efter lim över hela kinden. Sedan blev även hela badrummet fullt med glitter!

Julavslutning!

 


Drar iväg till julavslutningen i skolan! Har på mig Malins tröja. Älskar den. Efter skolan blir det jobb och sen STUDENTFEST! Woop!

POWERNAP

Så jävla trött är jag. Kan ju inte somna om nätterna längre så har lite timmar sömn att ta igen. Igår jobbade jag och det gör jag imorgon med, sedan blir det studentferre! Nu: sööömn..


Söndagssnack.

Ligger här och försöker sova.. Vilket går sådär. Börjar bara tänka en massa. På senaste tiden har jag börjat tänka mer på min framtid. Innan var allt jag ville att sluta skolan och slippa det. Men nu så känner jag inte riktigt så längre. Trivs med klassen, bra rutiner, bra schema och allt är riktigt bra där. Men samtidigt kan jag inte vänta tills jag får kicka igång livet på riktigt. Resa, upptäcka världen och uppfylla mina drömmar. Innan var jag helt säker på att jag ville bli au pair i USA. Men nu har jag kommit på massor med andra saker. Något annat som stressar mig mycket är också tanken på att jag måste plugga vidare. Självklart måste jag inte det, det finns ju andra vägar att gå. Men samtidigt är det ju i flera fall viktigt med en bra utbildning. Men inget, verkligen ingenting, lockar mig att utbilda mig till. Helt sjukt! Hur kan det inte finnas någonting? Gahh blir galen. Jaja, lite deep shit såhär en söndags kväll skadar väl inte..

Puss!


Jul!

Klädde granen idag och Ernie fick även på sig juldräkten. Däremot har han nog lagt på sig lite sen förra året då den satt väldigt tajt! Haha. Nej vi brukar inte direkt klä hundarna så den åkte av lika fort som den kom på!


En sån helg!

Fredagen spenderades på Underbar med Malino. Riktigt kul! Igår blev det roadtrip till Gekås följt av filmkväll hos Malin! Vilken helg!


Puss

Tack kompisar för ni är så grymma.


best memories come from bad ideas.


Hehe, peppinlägg förra var! Ikväll är det Underbar som gäller med Malino! Underbart! Hade däremot varit lite roligare om man varit några nyanser brunare än vad jag är för tillfället. Man ser typ igenom mig så blek jag är. Men men, what 2 do. Nu ska jag lägga på lite rouge i fejjan. Ha en underbar fredag, puss!

the one that got away.


Har älskat denna låt sen första gången jag lyssnade på den. Däremot har jag inte sett musikvideon förrän Malin visade mig den förra helgen. Finaste jag sett (efter Fireworks). Blev tårögd till den och skrev ett arbete som liknade den, haha. Arbetet gick ut på ett ungefär att man skulle minnas något via en lukt exempelvis. Må kalla mig töntig men jag är sån här känslig typ.. 


Trots att jag alltid har tagit väl hand om mitt hår finns det inte mycket som kan hindra de gråa hårstråna från att träda fram. Jag skådar min spegelbild och suckar. När blev jag såhär gammal? Mina livfulla gröna ögon har fått en gråare nyans och min släta hud har ersatts med rynkor. Jag har försökt hänga med i modet, men inser nu när jag ser min gråa och skrynkliga kropp att jag misslyckats med färgvalen. Jag drar av mig byxorna och tröjan och sätter mig på sängen. Min syster fyller 70 och jag har lovat att vara där lite innan för att förbereda innan de andra gästerna ankommer. Trots mina 82 år känner jag att jag vill vara fin. Jag vill känna mig fin för en kväll. Jag öppnar garderoben.


Jag stiger in genom ytterdörren och hänger upp min jacka. Skorna behåller jag på och går in för att förbereda maten som jag lovat min syster att hjälpa henne med. När gästerna stiger innanför dörren en stund senare hälsar jag dem välkomna med en kram. Jag kramar en lång, äldre man och andas in hans parfym. Jag känner det direkt. Armani. Lukten får min mage att knyta sig samtidigt som mitt hjärta börjar dunka hårt av kärlek. Jag fylls utav en enorm sorg samtidigt som ett lyckorus går genom min kropp medan jag andas in parfymen. Det hugger i bröstet på mig, precis som när man ser personen man är kär i. Men samtidigt hugger det till i mig av saknad. Känslan av ensamhet strömmar plötsligt över mig och jag känner hur allt plötsligt känns hopplöst. Mannens doft får mig att slungas tillbaka till min ungdom.


Jag var 19 år och hade satt på mig min nya klänning. Det var den stora kvällen framför mig och jag visste att han skulle vara där. Jag ångrade mig en aning över valet av skor, de 12 centimeters klackarna började nämligen göra sig påminda. Fan, svor jag för mig själv när jag famlade fram på kullerstenen. Mina vänner var redan inne på nattklubben när jag drog fram min legitimation och visade det för vakten som släppte in mig. Jag hittade mina vänner snabbt och anslöt till deras samtal.

Plötsligt hörde jag inga röster längre. Jag kände inte musikens bas i min kropp och jag såg inget annat förutom honom. Han stod lite längre bort och lutade sig mot en vägg. Jag sansade mig och reste mig upp. Jag tog mig fram bland havet utav människor och plötsligt stod jag precis framför honom. Även fast det var mer än en meter mellan oss kunde jag känna hans doft. Det jag inte visste då var att mitt livs kärlek stod framför mig, och att just den parfymen skulle förknippas med honom vart jag än var i världen, och i vilken ålder jag än var.



Den äldre mannen som är här för att fira min syster blir aningen bekymrad när jag inte släpper taget om honom. Han försöker generat ta sig ur greppet och när jag inser att jag kramat honom lite väl länge för att bara vara en vänskaplig kram, släpper jag taget. Hans parfym som påminner mig om mitt livs kärlek kom som en smäll på käften. Men jag blev även påmind om den kärlek vårt förhållande innebar. Jag går upp på min systers rum och sätter mig på sängen samtidigt som jag lägger mitt ansikte i mina handflator. Minnet av dagen då han körde ihjäl sig kändes plötsligt som igår. Värken i bröstkorgen kom tillbaka, samtidigt som tårarna forsar ner längst kinderna. Mitt livs kärlek som gått bort för 12 år sedan, var jag fortfarande djupt förälskad i.

Someone once said that it’s choice, not chance, that determines our destiny. But it was hard for me to process who would ever choose to find what I found. It was chance.

Alltså jag är så trött på detta nu! Jag kan varken äta eller sova. Allt jag kan äta är godis och kakor osv. När det väl kommer till riktig mat så mår jag bara illa. Som i skolan när jag är jätte hungrig och slänger upp värsta berget med mat. Sen bara tar jag några tuggor och slänger resten. Och sömnen... Går inte! Somnar 1-2 varje kväll. Gahh orkar inte! Tips uppskattas..


Lets do this!

Godmorgon! Det är lördag och det ska firas! Studentfesten var GRYM förresten!


Onsdag.

Sitter just nu i våran bil härute.. Har visning på huset idag och får inte vara där då, hehe! Är däremot så sjukt hungrig så funderar på att smyga in.. Hehe nej men tänk vad roligt om jag skulle gå in och bara: Tja! Slänga väskan i hallen, bre lite mackor och sätta på hög musik. Mäklaren bara: JAAA.. HÄR ÄR DÅ VARDAGSRUMMET! Nej nu ska jag surfa runt på lite bloggar, studentfest ikväll!


It is better to live a life of oh wells than what ifs.

Varit hos Tilden idag och fixat klart vår studentfestoutfit, blir bra det där! Imorgon är det badhuset och jag har ett problem! Min bikini som jag har levt i nästan hela sommaren (som är vit) har blivit halvt genomskinlig..... haha. Så antingen får jag visa rumpan eller ta någon gammal. Men det ska väl lösa sig.

Nej, känner mig lite trött nu. Inte ofta det händer vid denna tiden? Ett tag kom jag in i värsta rutinerna och var helt slut vid halv tio och hyfsat pigg när jag gick upp runt halv sju. Borde kanske hitta tillbaka till dem.. Sov gott!

Tillbaks i gamla vanor, när du hörde av dig igen.

Melissa Horn – Du är nog den


När det kommer till låtar kan jag fastna för en låt pågrund av att bara en mening i den låten träffar så rätt. Ganska sjukt egentligen, men det är verkligen så. Tyvärr så är det för det mesta nuförtiden inga jätteglada låtar, haha.

Dagen har varit bra! Har en go sovmorgon imorgon också. Gaad var det står still idag. Inget intressant att berätta alls. Studentfest på onsdag, woop! Aja, återkommer när jag har något intressant att berätta!

sådan storebror, sådan lillebror?

På den första bilden ser ni vad min storebror lyckades med i min soffa, spilla gele. Vi satt och kollade tv och han åt och när han gick så ser jag en stor röd fläck på min VITA soffa. FIIILIIPPP!! haha. Men inget att göra åt. Däremot är jag osäker på om blåbärsgele går bort? Detta hände då i helgen. Idag ligger jag och min lillebror i min säng och äter chocklad. När han reser sig upp är det en stor chockladfläck..... Så nu har jag en fläck liknande en mensfläck i soffan och en bajsfläck i sängen, tack hörrni!

How many times do we forgive someone just beacuse we don't want to lose them, even though they don't deserve our forgivness?


Satt och kollade igenom min blogg lite, what's up med ögonbrynen? Dem existerar ju knappt på denna bild. Var kanske 2 år sedan. Jag som aldrig trodde jag hade noppat sönder mina som man ser på många fjortisbloggar. Visst, det finns värre fall. Men om man jämnför med mina nuförtiden så ser dem nu ut som Peter Gallaghers (Sandy i O.C!). Nej, skämt åt sido men jag älskar när ögonbrynen är mörka och rätt "naturliga" likZom. Nej, nu blire sängen! Puss


think before you do.


Nytt.

Klackar+ lampskärmar och gardiner. Vill flytta NU.


RSS 2.0