1 november imorgon

Imorgon fyller jag år! 19. Känns väl inget speciellt. Jävligt mycket nu när jag skrev det? Nitton. Sista året på tonåren. Stora delar av det året kommer spenderas i USA vilket ska bli fantastiskt. Har på känn att det kommer att bli ett bra år. Ett år där jag växer i mig själv (både psykiskt och fysiskt i USA, haha), lär mig nya saker, får prova på att leva ett hela annat liv och att få göra det jag drömt om så länge! Ja, nu kom jag in på USA som vanligt.... haha. Känns som vad jag än pratar om nu för tiden kan jag koppla ihop med USA. Ledsen mina vänner för detta men är ju så jävla förväntansfull. Nu ska jag spendera sista tiden som 18-åring med mina bröder. Puss

tips?

Hejsan! Okej behöver verkligen er hjälp. Ska jobba i helgen på morfars och då det är Halloween tema ska vi som jobbar vara utklädda och jag har verkligen NOLL fantasi för tillfället. Vi kommer få hjälp att bli sminkade och så och jag tycket sånt här är skitkul. Har sökt runt och inte hittat någonting. Vill samtidigt inte lägga ner massor med pengar på det och har utklädnad till bland annat typ katt... Känns däremot lite tråkigt och vanligt. Men bättre än inget ju! Så om ni har något sånt där ni bara: SHIT DETTA MÅSTE ANNI BARA VA!!!!! Så hjälp mig gärna, hehe.

If you're going to kick ass, you need kickass shoes


we got the world

Har försökt få ihop ett inlägg hela dagen men har inte gått bara. Men som vanligt fungerar min hjärna bättre på natten. Kommer på massor att göra osv. Har i alle fall precis skypeat med Cillan som sitter i Washington i sitt rum. Hon flyttade dit för ungefär 2 veckor sedan för att bli au pair så bombar henne på frågor, haha. SÅ roligt verkar hon har det och det gör mig bara mer taggad på att åka!
 
Jahaja, annars händer inte mycket i mitt liv för tillfället. Jobbade för första gången på Morfars igår ju! Gick jättebra och var väldigt roligt tycker jag. Tiden bara sprang iväg. Så jag hoppas att det blir många helger med jobb framöver. Nu bör jag sova då jag jobbar morgon imorgon men mitt dygn är upp och ned efter helgen. Kommer bli tufft att gå upp imorgon! Puss

slappelördag

Vilken skön dag jag har! Första lediga lördagen på evigheter! (Om man inte räknar med Mallis). Därför gör jag absolut ingenting. Timmarna bara segar förbi och jag ligger i sängen och kollar lite program, lyssnar på musik, testar lite kläder, och bara är. Underskattat!

höstväder

Godmorgon bloggy! Villket fint höstväder? Började därför dagen med en runda med hundarna. Och nu sitter jag här och funderar vad jag ska göra för frulle. Har endast ätit godis hittills idag. Det var det enda jag åt igår också. Eller till frukost blev det några mackor och sen åt jag ENDAST godis resten av dagen. Har ju sagt det förr, antingen eller är det som gäller... Nu ska jag ner och ta en dusch sen fruuuukost! Puss

a day off

 
En ledig dag! Det firar vi med att åka in till banken.... Mindre kul men måste fixa lite saker där. Så efter det blir det lite handling följt av världens lugnaste fredagskväll. SÅ underbart. Har förresten fått någon dille på skjortor. Den enda jag vill använda. Och jeans klarar jag inte av att dra på mig. O R K A R I N T E. Vill bara gå runt i kläder som är lite "luftiga". Konstigt det dära. Nej, stan var det ja. Ciao!

home

Kom hem från kursen för en liten stund sedan. Åkte i halvtid då jag inte orkade vara kvar och lyssna. Hade verkligen ingen ork idag till att sitta där och anteckna så kände att det är lika bra att åka hem! Nu sitter jag och kollar runt på google maps på gatan jag kommer att bo på. Ihhh. 81 dagar kvar tills jag flyttar! Det är ju ingenting?
 
Berättade ju om ett roligt besked häromdagen! I helgen börjar jag jobba på morfars. En nattklubb här i Halmstad för er som inte vet. Ingen aning om det kommer bli många helger men alltid perfekt med ett extra jobb! Superglad över det! Puss

bättre dag

Så nu har det vänt en aning. Hade en skitdag men det har vi ju alla i mellan åt. Allt jag gör nu för tiden är att jobba vilket gör att jag inte har mycket att skriva om. Nu ska jag fixa till mig lite för att sedan åka på en kurs jag går på varje onsdag med Malin. Puss då!

blööö

Såhär känner jag mig idag. Vill bara dra täcket över huvudet och sova. Typ. Vet inte varför. Så därav uppdateringen, men vi hörs väl när jag mår bättre. Puss

 

söndag

Söndagar. Alltså har börjat älska dem. Älskar att göra absolut ingenting! Igår var jag och Malin ute! Och båda konstaterade att Halmstads uteliv SUGER! Alltså det är fan det sämsta jag varit med om. Finns ju inga ställen som spelar skön musik, bra lokal osv. Som tur har vi alltid kul tillsammans men det är tråkigt att det inte finns några ställen att gå till.
 
Hur snygg är inte Malin då förrsten? Riktigt snygging jag har till vän. Vet inte vad som hänt med bloggen dem senaste dagarna. Hittade en bok som jag började läsa och sträck läste den. Vaknade klockan 8 i fredags och läste tills jag skulle fixa mig för bion, haha. Puss

några favorit minnen från i somras

Studenten, balen och allt därtill är ju givet. Det var verkligen en av världens bästa dagar. Ni som inte tagit den än kommer att förstå mig när ni tar den. Går inte att beskriva den lyckan! 
En kväll med Malin i Tylösand. Älskar den traditionen. Käkar, grillar och pratar. Helt underbart.
Sen har vi då Turkietresan, haha. Behöver inte säga mer. Fantastisk resa. Går inte att beskriva riktigt tror jag. Allt vi gjorde var att skratta typ. 
Fegen tillsammans med mina fina tjejer. Somnade under stjärnorna, fiskade, åt gott, grillade, badade och bara hade det bra. Sommardagar av perfektion.
Denna midsommar var otroligt lyckad! Midsommar är min favorit högtid tror jag, den och julen. Var hemma hos Lovisa hela dagen och åt gott och spelade kubb, med mera!
Ett annat favvominne är helt klart när jag och mamma spontansåg Madonna. Åkte till Göteborg och shoppade lite och sen för att sedan se om vi kunde få tag i några biljetter till Madonna. Vilket vi lyckades med. Däremot var hon ingen höjdare tyvärr men det gjorde inte så mycket. Vi hade en bra dag i allefall.
Stockholm med Malin! OSLAGBART! Shoppade, festade, nattbadade med Bill Skarsgård, åkte med en galen taxichaffis, gick på ett event och hade det bara för jävla gött.
Köpte med oss massor med gott och åkte till Tylösand för att spela kubb och kolla på solnedgången. Fin kväll!
Jag och Malin åkte till Göteborg för att lyssna på Albin Gromer. Spelade även som galningar och gick sedan in till stan för att äta. Var så lycklig efter denna dagen. Gillar bara Göteborg mer och mer när jag är där!
Alla utgångar! Främst midsommardagen, haha. Även när jag och Tilden var på måndagsklubben och massor med mer roliga kvällar. Älskar Halmstads uteliv på sommaren. Lätt ett av det bästa!
Ännu en rolig utekväll :)
Avslutar med en bild från när jag, pappa och Adam åkte till Helsingör för att strosa runt. Riktigt härlig dag!
 
Vilken sommar jag hade. Detta var bara ett fåtal utvalda minnen och jag har många till som ligger mig extra varmt om hjärtat. Tack alla vänner och familj för denna sommaren. Nu är jag redo för hösten! Puss
 

helg snart

Hej bloggy! Helg imorgon!!! För fredag räknas väl ändå som helg? Jag gör det i allefall. Har en bra helg framför mig som innehåller bio, jobb med mera! Fick även ett väldigt roligt besked idag! Mer om det om det blir av. Känns lite som turen har vänt. Bara för jag skrev det kommer väl allt gå åt helvete nu..
 
Men jaha annars då? Lever ni? Ni verkar ha börjat hitta tillbaka nu efter min semester. Kuljul. På tal om jul! För någon dag sedan tog jag lite kanel till yoghurten och kunde inte förstå varför jag plötsligt var överlycklig. Helt plötsligt blev jag det. Men sen kom jag på det!!! Julkänsla. Härligt!
 
Nu ska jag kolla film. Puss

godmorgon

 
Godmorgon torsdag!!! Snart helg. Riktigt pepp på det. Har lite brådis för tillfället för börjar jobba om en timme och ska hinna fixa någon form av lunchlåda och fixa iordning mig lite. Tur att jag har mössa på jobbet då mitt hår idag  inte var vidare fräscht...
 
Förövrigt är det sjukstuga här hemma. Både Adam och Filip har feber och jag vill inte bli sjuk igen. Var ju det på Mallis..
 
Vi hörs ikväll ♥

smoothie

Gjorde en smoothie precis, hade glömt vad gott jag tyckte det var. En gång när jag var sjuk drack jag det och efter det kunde inte jag dricka det på säkert 2-3 år. Men nu funkar det! Blandade lite grekis yoghurt, grädde, mjölk, kanel och hallon. Kanske ska starta en matblogg istället? hehe. 
 
Jaha, annars då? Jo det är bra tack. Jag lever. Bokade precis lite biobiljetter tills på fredag. Finns inte många bättre ställen än att spendera en fredagskväll. Nedsjunken i en biofåtölj, godis, popcorn och en bra film. Nej nu har jag inget vettigt att komma med. Haaaj

grekiska köttfärsbiffar och svampsås

Jag improviserade mestadels men det jag hade i köttfärsen var basilika, fetaost och soltorkade tomater. Fetaosten smulade jag ner och basilikan och de soltorkade tomaterna hackade jag lite större bitar och blandade sedan ihop allt med köttfärsen. Knäckte även i ett ägg och hällde på lite grädde. Som ni märker så höftade jag en del... På med lite salt och peppar och forma det till biffar och stek sedan! SÅ gott. Har utgått ifrån ett LCHF recept.
 
Till svampsåsen köpte jag lite olika svampar jag ville ha, en gul lök och även grädde till det. Hackade den gula löken och även svampen innan jag stekte det i en panna med smör i. Efter att det hade fått steka en stund hällde jag i grädden och lät det börja koka för att sedan sänka värmen och låta den stå en stund. Salt och peppar även här. Till maten kan man ju ha lite vad man vill, potatis, rotfrukter eller endast en sallad! 
 
Lätt som en plätt och väldigt gott! 

fullt upp

Idag är det verkligen fullrulle som gäller! Flänger fram och tillbaka och nu när jag äntligen var klar med jobb, handling, matlagning (sen när blev jag så gammal?), så kom jag på att jag ska iväg på en kurs! Sitter här med slappekläder och måste nog byta om.... Ska köra om en kvart så förstår inte varför jag sitter här. Lagade i allefall mat som sagt, blev riktigt gott. Gjorde köttfärsbiffar med en grekisk stuk eller vad man nu säger. Till det blev det svampsås. Recept kommer ikväll! Puss då


random


tisdagkväll

Har försökt få ihop ett inlägg här ett tag nu men har nog inte mycket att komma med idag. Klockan är redan tio och var inte hemma förrän halv nio idag då jag stängde på jobbet. Kvällarna blir då väldigt korta. Imorgon öppnar jag på jobbet och efter det är mina planer att ta hand om en sjuk lillebror. Sov gott ♥

långfrulle

Idag lyxade jag och Issen till det! Gjorde pannkakor (kokospannkakor, helt ok!), bacon och äggröra och käkade som frulle. Riktigt mysigt! Älskar långa frukostar med god mat. Mmm. Härlig start på denna dag. Nu drar jag och jobbar. Puss


jeansskjorta

Fick även med mig denna hem från Spanien. Vilka affärer det finns där! Paradiset för mig och Stina var det när vi gick mellan affärerna. Tänkte ha den under någon tröja eller bara som den är. Nu ska jag äta och sen hem till Agge. Puss


senaste köpet

I'm in freakin love! Byxdress som är det tajtaste klädesplagget jag ägt. Mm sitter fint nu efter en vecka med frossandes i pommes och glass. Hehe. Nej men testade den för skojs skull och sen tyckte jag om den. Min kusin stod i provrummet och fick använda all sin kraft för att knäppa den. Okej överdrift. Men den sitter som ett ålaskinn men det är la gött ibland. Jag gillaren! Tar priset för sämsta bilderna men orkar inte fota med kameran.

trött

Trötter nr 1 har ni här.... Vet inte riktigt vad som hände men blev plötsligt helt slut. Är hungrig och allt jag vill göra är att sova. Ska hem till Agneta strax med Malin vilket ska bli roligt. Behöver lite energi! Puss

sweet nothing

Försöker acceptera att jag inte ligger på en strand utan befinner mig i ett land där det regnar dag ut och dag in... Går sådär! Nej men det känns väl okej att vara hemma. Fick sån lyckokänsla ett tag och kunde inte komma på vad det var förrän jag kom på att det luktade kanel... Årets första julkänsla, hehe. Klockan är satt på 06.20 och det är back on track som gäller. Hörs imorgon! Puss

Om USA

Ja, som ni förstår har jag nu kommit hem från resan. Mallis var underbart! Verkligen perfekt att åka till nu när det börjar gå mot mörkare tider och man behöver lite energi. Allt har gått jättebra, trots att vi var 14 personer som åkte! Många olika viljor men inte en enda gång har det varit några sura miner eller liknande. Alla har varit nöjda och glada och jag hade gärna stannat ett par dagar till!
 
Men i alle fall! Nu när jag var iväg så ringde den förmedlingen jag är med i angående au pair jobbet (Culture care) och berättade att den familjen jag skypeat med ville ha mig som au pair och jag tvekade inte en sekund. Som jag skrev för några inlägg sedan så kändes allt bara bra. Klickade direkt och jag kände att jag verkligen ville åka. Kommer att ta hand om 2 barn, en tjej och en kille och familjen bor lite utanför San Francisco. Så avfärden går 14 januari (prick 3 månader.... galet!). Alltså jag längtar så det gör ont i mellan åt! Vill verkligen det här så mycket och att jag verkar ha hittat drömfamiljen får det inte att kännas sämre. Men det har ju inte bara sina fördelar. Tanken på att jag kommer missa alla mina vänners 20-års dagar, lämna tryggheten, inte träffa mina vänner på ett år och massor med mer är väl inte överdrivet kul. Men jag vill verkligen det här och jag tror att det kommer bli bra! Dem här 3 månaderna hemma ska jag njuta till max av att ha alla mina nära och kära i min närhet! Puss

Mallorca 2012


Har ju helt glömt att berätta.

Jag har nu tackar ja till familjen i San Fransisco och flyttar alltså till USA i januari! Hur jävla sjukt är inte detta? Ledsen mina vänner att jag bloggar om det innan jag berättar för er men kostar kosan att smsa runt till alla här i Spanien och dem flesta visste ju om att jag skulle flytta dit, var mer en fråga om när. Men ja, nu är det alltså klart. Ska berätta mer om allt när jag kommer hem men ville bara meddela mina närmsta (och ni andra) som läser bloggen. Puss


Live från stranden

Hejsan! Befinner mig just nu på stranden med gassande sol. Detta är det enda stället som har wifi märkligt nog. Alltså livet för tillfället är så jävla rättvist. Är med underbara människor, har blivit kär i en stad (är hellre där inne och strosar än att ligga på stranden, inte likt mig), äter god mat och tänker inte så mycket. Det enda negativa är att jag har feber och är förkyld men vafan, man kan inte få allt! Nu ska jag fortsätta läsa. Puss


turkiet 2012 (bättre sent än aldrig)


börjar bli klar

Nu börjar det äntligen ordna upp sig lite. Kom på igår också att jag inte köpt någon bok eller lånat någon (älskar att läsa) men som tur var hade Lollen två stycken. Verkade riktigt bra, så det löste sig! Har väl några saker kvar att lägga ner men annars så!

 

Kan inte förstå att vi äntligen åker, kom ihåg när jag skrev det här inlägget. Men nu är det dags! Har lagt upp något tidsinställt inlägg med bilder från Turkiet (som jag inte gjort än) så kika gärna in här trots att uppdateringen inte kommer vara den bästa.. Puss


jeans

Provar lite baggyjeans som låg slängda i garderoben, evigheter sedan jag använde det. Eller blåa jeans överhuvudtaget! Hatar för tillfället att dra på mig tajta jeans på morgonen då jag oftast går upp lite över 6. Och klarar inte av det då. 
 
Nog tjatat om jeans, packningen då.... Alltså jag erkänner. Jag är sämsta planeraren. Avbokade precis mitt spinningpass som jag hade tänkt att ha innan vi åker imorgon. Åker hemifrån vid 12 på dagen så var det klockan 10, perfekt hade det varit. Om jag hade varit klar med packningen. Och nu ska jag iväg på annat håll så får inte ihop det förutom att göra klart allt imorgon. Trevlig fredagskväll!

what 2 do

Jag blir verkligen galen på mig själv. Framförhållning, vad är det och kan någon lära mig det? Har miljontals grejer att göra nu innan resan som är imorgon. Men vad gör jag? Lägger mig i sängen och vilar. Och tänker på alla grejer som jag måste få gjort. Några saker som hade varit bra att ha klart: packat, laddat kameran, tvättat osv. Men inte ett skit är gjort. Skärpning! Däremot har jag faktiskt börjat skriva packningslista som jag så fint visar upp på bilderna...
 
Dock verkar inte jag vara den enda, snackar med min kusin och hon hade inte heller börjat, haha. Jaja, det är sånna vi är och jag vet att jag alltid får klart allt. Trots det innebär att jag sitter på natten och packar lite smått, haha. Nu ska jag laga mat och sen, bli inte för chockade nu, men jag hade faktiskt tänkt att PACKA!! 

off 2 spinning

Är riktigt sugen på att träna idag så det ska bli kul! Ska maxa sönder idag och köra tills jag svimmar.... Mmmmm. Puss

kanelbullens dag

Idag är den kanelbullens dag och det kan inte många ha missat så mycket man läser om det överallt! Hade inte riktigt koll på det själv men när jag kom till jobbet idag (jobbar på ett cafe) såg jag hur många vi hade så då förstod jag! Har sålt över 200 idag. Jag är inte så jätteförtjust i det men köpte med mig några hem till familjen.

 

Annars idag står spinning på schemat och sen ska jag packa! För i övermorgon åker vi!!!! Osis bara att jag är sämsta packaren på denna planet. Kan inte riktigt det för får sån beslutsångest. Man vet ju aldrig vad man känner för att ha på sig när man är där och sen finns det inget värre att glömma saker, så därför är det likabra att slänga ner allt tänker jag. Resluterar dock bara i massa onödigt bärande....


bad day


homemade

Sa ju att jag skulle vara lite kreativ igår! Så satt uppe inatt och har fortsatt hela dagen men denna väska. Bilderna gör den inte alls rättvis då den är mycket större osv men det får duga med iphone bilder. Älskar att göra sånt här.


we run the night

Hemma nu, men knappt vid liv måste jag säg. Denna spinning dödar mig and I freakin' love it! Nu ska jag sätta på en podcast och vara lite kreativ tänkte jag. Längesen. Imorgon är jag som sagt ledig och därför ska jag ta fetaste sovmorgonen. Alldeles för längesen det också! puss

new

Fick den här tröjan av mamma härom dagen. Gillar den! Är däremot mer grå i verkligheten. Nej nu har jag brådiiiiiissssss som alltid när jag ska iväg på något. En tidsoptimist har man gått och blivit på äldre dar... puss


tisdag

Ligger en dag före och har gjort det hela veckan. Var helt säker på att det var onsdag idag men kom precis på att det är tisdag... Surt när det är så och inte tvärtom! I alle fall! Igår fikade jag med Tilden, efterlängtat! Drog mig sedan mot gymmet och brände av ett spinningpass, trodde jag skulle svimma när jag såg att det var hälften kvar och min puls låg redan på 94 (har en pulsmätare). Men trampade på och det gick bra!

 

Idag har jag jobbat och nu väntar ännu ett spinningpass. Imorgon är jag ledig vilket känns som det var evigheter sedan. Hörs efter träningen! puss


RSS 2.0