31/8 Where are you now?

Efter skolan idag gick jag och Issa en runda på stan, fick med mig ett linne hem! Träffade sedan Lina på bussen hem och satt och snackade skrattade lite. Imorgon slutar vi redan vid tolv och har ingen träning heller. Nu blire duschen sen sängen! puss

(förövrigt kommer helgen bli G R Y M )



Grymma Lollo har på sig linnet på bilden!


30/8 Migrän

Har fått migrän nu, så ska gå och lägga mig. Igår kom Malin hit och bakade scones och idag har jag jobbat och tränat, thats what i've been up to. Sov gott!


jag och issa för ett tag sen!


29/8 I MADE IT




lite bättre i alle fall!

29/8 Try

Operation städning pågår i mitt rum och har pågått sedan 12 (i ungefär 5 h alltså).
Uppdaterar er när jag är klar (om jag blir klar)

29/8 Do you belive in life after love?

Igår var det kräftskiva med laget! Började i klubbhuset med lekar m.m, och sedan in till stan. Riktigt lyckad kväll! Kollade kameran nu och hade bara lyckats ta 4:a bilder, men bättre än inget!




28/8- VAD GÖR VI?

NU KÖR VI! lagfest!






27/8 Here we are at the finish line

Goddag! Kom hem för en stund sedan från skolan efter en lektion, massage. Har precis fått i mig en halvliter chokladglass och ska nu kolla lite tv innan jag träffar Malin. puss

shoppade denna snygga shorta idag, H&M 99:-

26/8 Gone in september

Har precis ätit en hel Ben&Jerry's och ligger nu i min säng och mår illa, men det var det värt! Imorgon har jag bara en lektion i skolan- massage. Vi ska göra handmassage + våra egna oljor. Sen slutar jag och efter det är det HELG. Som jag har längtat, fredag= Malin, lördag= LAGFEST!

Kommer bli en bra helg, nu ska jag sova. puss



bilder sen en 80-tals fest i somras på mig och min malin

Michaela Forni

Jag satt på ett fik hela eftermiddagen med mina vänner och pratade om kärlek. Det är vårat favoritämne (och sex såklart, men de går ju ofta hand i hand). Jag lyssnade på mina egna ord och hörde mina egna tankar, de gjorde mig ledsna. Jag hör i rösten hur rädd jag har blivit och hur jag hellre backar än tar ett steg fram. Först pratade vi om sex och alla skrattade högt och jag berättade om min nyårsnatt, med vassa kommentarer och inlevelse, vi skrattade och drömde oss bort. Sedan började vi prata om riktig kärlek och jag blev ledsen på mig själv, så cynisk jag har blivit. 'Jag vill inte bli kär' sa jag bestämt. 'Varför inte då?' frågade någon annan. 'Jag orkar inte', svarade jag.

Jag minns tiden innan kärlek blev förknippat med problem, jag saknar det naiva i mig själv när jag gärna satsade varenda centimeter av mig själv på den jag älskade. Jag saknar den jag en gång var men jag är glad över allt jag har lärt mig, men samtidigt inte. Vad lär man sig av ett brustet hjärta förutom hur ont kärlek gör? Man blir rädd och det är inte bra. Jag orkar inte bli kär säger jag och det är sant, jag orkar inte.

Jag är ledsen över att det har blivit så. Att man inte orkar med det som egentligen är det finaste av allt. Jag är ledsen över att jag förknippar det med något som gör ont. Jag är ledsen för att jag har blivit behandlad som jag blivit och jag är ledsen över att det har gjort mig mer självisk. Men hur ska man annars kunna skydda sitt eget hjärta?


26/8 The botten is nådd

Göteborg 2010




















26/8 The book of love

Jag är sjuk. Har härmed hunnit att välta ut ett glas cola och ett glas mjölk på mitt golv. Har även hunnit läsa alla bloggar minst 3 gånger och har även läst igenom en hel blogg. Har lagat mat också, överkokta makaroner och bränd falukorv. Har också lyssnat igenom Oskar Linnros album några gånger och nu ska jag leta upp min datorsladd så ni kan få ta del av lite bilder från galna Göteborg! puss


När jag var ute och sprang i Florida, kom en ekorre utspringandes på gatan och skrämde livet ur mig, aldrig sett så tam ekorre, vägrade att flytta sig och jag var livrädd. lyckades fota halva :)

26/8- Tänk att hitta denna i trädgården


26/8- Oskar Linnros gör det igen

Tänk om det finns nånting bra
Easy living med en hela St. Christine
Jag börjar se det så klart
För hjärtat pumpar utav nitroglycerin

Vi äter skiten så vant
Att vi börjat gilla smaken utav skit
Om du aldrig provat hur kan du då vara säker
Jag börjar tro att jag börjar tro att vi kan gå

Genom eld
Bara för kväll
Håll den tänd
Vi kan gå I
Genom eld
Artificiellt
Håll den tänd
Låt oss gå I eld

25/8- KVÄLLEN ÄR RÄDDAD

Töntvarning men vafan, är helt fast, haha

 


25/8 Sick of love

Kom hem från skolan för någon timme sedan (älskar mitt schema!) och har nu som vanligt placerat mig här, hehe. Kom på att jag glömt bort att visa bilder från Öland, så here we go:


resan började klockan 4 på morgonen!


Framme!

Tältet fick vi upp, efter lite om och men. MALIN DRAAAAAAA!

första kvällen åkte vi in till Borgholm och käkade först, sedan hamnade vi på en personalfest och sedan till Harry's med personalen för att dansa!




haha dör

snygg!




har massor mer bilder, men detta får räcka för denna gången!

24/8- The finish line

Sitter ikväll igen och kollar på det programmet. Idag är det om folk som har tigrar/leoparder m.m. som husdjur, helt sjukt! Nu har precis en blivit dödad av sin tiger. På tal om något annat, imorgon är det löning och jag kan börja leva normalt igen, hehe.

Nej, nu blev det spännande, hörs imorgon!


-

"Life is like riding a bicycle, to keep your balance, you must keep moving"  

24/8- Miss you love

Idag hade vi skolfoto, kommer nog bli bra! Har precis käkat upp all kladdkaka och ska nu sova!





24/8- Skolfoto

Godmorgon, idag är det skolfoto och jag har övat lite poser:




23/8- Forget, i'm not sure i could

Sitter och kollar på ett program om schimpansattacker, ni skulle sett en som hade blivit av med näsan, ett öga, munnen, fingrarna, ja allt möjligt! Borde nog egentligen sova, men älskar att ligga uppe långt in på natten och lyssna på musik och ha tv:en på i bakgrunden. Hade träning egentligen idag, men hade verkligen inte lust att gå på den, så jag struntade i det. Vilket inte är ofta det händer utan någon anledning men just nu har jag lust att lägga av, men tror nog det kommer bli roligare!

Nej, nu börjar programmet igen (haha det är grymt) puss


23/8- I never thought it could hurt like this

Har precis slängt in en kladdkaka i ugnen och kollar på Fångarna på Fortet, längtar tills det programmet alla bloggerskor ska vara med, haha. Började med massage i skolan idag, någon lektion jag kommer se fram emot tror jag! Imorgon är det skolfoto, har nog aldrig hatat något foto mer som vissa skolfoton... Kanske man ska vara sjuk, hehe.

Nej, nu började det igen!

hade tänkt lägga in lite bilder från öland men vad bara denna som fungerade just nu?

22/8- I'm preparing for the breakdown

Är hemma från Göteborg, har haft det grymt kul! Helgen har innebärt att dela rum med olika människor, shopping, god mat, partaj, nära döden upplevelse med spårvagnar, Vickemannen, söndergångna fötter, frapino, sebbeboy, skratt, gråt, McDonalds, musik, med 2 grymma vänner!

           

                                                                         Because of you
                                                            I learned to play on the safe side
                                                                         So I don't get hurt
                                                                         Because of you
                                                                     I find it hard to trust
                                                        Not only me, but everyone around me
                                                                         Because of you
                                                                           I am afraid


20/8- Ain't gonna lose you

Imorgon drar jag till Göteborg med Lollo och Mary, är där tills på söndag.
NICEEEEEEEEEEEEEE

u2 är på högsta volym och jag försöker packa.... ska upp om  5, 5 timmar så har god tid på mig.


17/8- Hang with me

Imorgon börjar skolan, inte okej!
öland var bäst, bilder kommer!


13/8 What if you catch me, where would we land?


10/8- Schema



Den längsta dagen är till 15.20! 

4/7 Causé it goes on and on and on

Har haft besök från några från Stockholm, nice! Vi har kollat på Dear John för 3:e gången, om ni inte sett den, se den! Jag som hade bestämt denna sommaren att jag skulle till Stockholm minst 2 gånger har inte varit där en enda gång.... I höst ska jag dit i allefall! Var helt väck imorse på jobbet, ett exempel:

Kund: Hej, har ni dem där billiga äpplena kvar?
Jag: *pekar på päronen och ler* Japp, där har vi dem!
Kund: Hehe, jag sa äpplen

Sen fortsatta det så tills jag vaknade till. Ledig på fredag vilket betyder SOVA!





3/8 Marinfestivalen

Kom hem från läkaren för några timmar sedan, får vänta på provsvar. Han sa att han trodde det var körtelfeber, hoppas inte det. Min helg har för det mesta bestått av Marinfestivalen, some bilder:









3/7 le love






2/8 Shopping

Mina dagar består numera av jobb, jobb, jobb och lite jobb. I höst kommer jag vara glad men just nu är jag mest trött. Helgen har dock varit riktigt bra! Fredag blev det partaj, lördags marinfestival och söndagen marinfestival. Känner att jag börjar bli lite stammis på Harry's. Har man ätit där för mycket när man inte ens behöver öppna menyn?









RSS 2.0