ska härmed börja i tennis....

Vi har fått i uppgift att intervjua en tränare i skolan. Letade upp en på internet och hade inte riktigt ork till att läsa igenom allt på den hemsidan och se vart jag skickade mitt meddelande... då kom denna ruta upp:

              


say what you need to say

   

Hade glömt bort att jag beställt hem ringen, även fast det bara var i söndags. Men redan idag fick jag den och den var som jag tänkt mig, kul! Fick sånt jäkla sug på att baka pepparkakor. Men såklart var degen slut..

Pictures of you, pictures of me








Var bara på badhuset idag och plaskade lite (räddade liv). Ska öva lite på att få upp en docka från botten, klarade inte det så hoppas ni inte är med mig på stranden om det skulle hända något. Däremot var jag en bra livboj kastare! Vi duschade och bastade en snabbis innan vi gick in mot stan i denna fruktansvärda kyla. Håret frös till is, haha.

Käkade med Johanna och Tilden inne i stan innan jag tog bussen hem. När jag kom hem kunde man bryta av mina händer, typ. Så kröp ner hos Adam som låg och kollade på film och somnade där. Nu är jag pigg som en mört och bokstavligt talat trycker i mig apelsiner, så jävla gott.


trött som en gnu

Klockan halv 12 skickade jag in mina 2 arbeten till imorgon, känns stabilt, en halvtimmes marginal. Dagen har varit bra, har fått träffa min Malin vilket gör att man alltid blir glad.

Jag är så sjukt sugen på kladdkaka............ Nej jag har verkligen inget vettigt att säga idag. Vi hörs imorgon istället!

sov gott

               
Ska nog forsätta surfa på grannens internet i fortsättningen, hinner knappt med så fort det går! Men nu ska jag i alle fall sova, bättre sent än aldrig. puss

in your eyes I see somebody I knew before, long long long ago



julskyltningen


ÄNTLIGEN! Jag är klar med 1 av 2 arbeten som ska in imorgon. Det andra får jag göra imorgon eller nått. Just nu surfar jag runt på grannens internet, buZzziigt! Mitt la helt plötsligt ner så hans får funka lika bra, tack Pejje för att du har räddat min kväll.

Börjar faktiskt få julstämning nu, granen är uppe (ja jag vet, vi är rätt tidiga med det), det är snö, julpynt med mera, riktigt mysigt. Hade tänkt krypa ner i min säng nu och läsa en bok, kommer däremot inte berätta för er vilken bok jag läser efter som jag tycker det är jättepinsamt. smell you later

I wish we'd never met


Har precis tryckt hem den här ringen, NICE! (däremot en förtidig jullkapp så gälls/gills? inte som ett köp!!) Bara några dagar kvar på shoppingförbudet *andas, andas*. Nej men det har faktiskt gått fingemang, vill man så går det.

Ringen är köpt på http://www.cocoo.se/ och jag skrev in rabattkoden "julklapp" och fick då 15% i rabatt, toppen. Ett tips när ni köper saker på internet, sök först på google efter rabattkoder!

Fan plugga va det ju..


young love is sacrifice, young love is tough




Gårdagen blev precis som jag hade tänkt SJUKT ROLIG! Hela det här gänget är så jävla bra och alltid lika trevliga och roliga. Tack hörrni, mer av sånt här! Och tack Lina för en riktigt lyckad förfest! Idag väckte alarmet mig vid halv tio tiden.... inte lika kul. Men det var bara att gå upp och lira boll på Sannarp.

Har sedan varit på julskyltningen med Mariette, jättemysigt! Nu ska jag skriva på ett arbete som ska vara inne imorgon, alltid ute i lika god tid!

PARTAJ





Drar mig till Lina med ett härligt gäng, sedan in till den stora staden. Ha en toppen lördag. PUSS


Always love, don't wait til the finish line


haha min cykel var i garaget när jag skulle cykla till marren häromdagen, så tog adams

Sådär ja, då har vaknat ur min lilla koma om man nu säger så. På senaste tiden sover jag riktigt djupt. Innan vaknade jag bara någon öppnade min dörr, ryckte till liksom och blev helt klarvaken och satte mig upp. Precis som jag låg helspänd. Drömde däremot väldigt märkliga drömmar inatt. Som jag skrev igår var min kväll riktigt lyckad!!

Just nu sitter jag och lyssnar på "Vart ligger landet där man böjer bananerna?" och ser när min lillebror visar movesen till låten. Måste strax börja kolla vad man ska ha på sig ikväll, jag har ingen aning!! Klänning, kjol, jeans, jag vet inte.... Men förhoppningsvis löser väl det sig. Talk to you later

nattbloggaren

Kom innanför dörren för en stund sedan, slängde mig över godispåsen. Har varit sjukt hungrig dem senaste timmarna. Men nu så! Kvällen har varit jättelyckad verkligen, tack Nathan! Blev en hyffsad lugn kväll för mig, men imorgon (idag) kör vi gärnet.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Tror jag kommer att somna direkt. Vi hörs imorgon! puss

fuldans

Drar iväg med Malino till en söt tjej i hennes klass! Bussen går om 5 minuter så kanske dags att dra? Min mor var snäll och kör mig till busshållsplatsen. Ha en toppen fredag och ni som kollar på Idol- rösta på Olle från mig! PUSS

How did we ever come to this?







är något med jackan jag älskar, finns på bikbok


Är det inte helt sjukt egentligen, vad bara just en person kan få ens humör att bli så jävla dåligt. Har varit glad hela dagen, tills nu. Jag förtjänar fan inte detta. 
 
Var och åt med Marren och Malin i stan på Fribergs, mysigt! Tog sedan bussen hem och höll på att frysa fast typ, svinigt kallt. Håller på att planera kvällen lite just nu, får se vad man hittar på! Vi hörs senare, ska försöka bli på bra humör igen.

nothing

GODMORGON. Har vaknat upp på en strålande humör, har så jävla bra vänner. Har extremt bråttom just nu, ska ta bussen in till stan om en halv timme för att shoppa och ta en lunch med Marren. Borde egentligen ta en dusch eftersom mitt hår ser ut som ett smörpaket, däremot hinner jag inte det. watch out!

Är ledig idag förresten. Nej, gotta gooooo

jag siktar mot toppen så långt jag kan nå










Har precis kommit hem, och har hunnit stilla mitt sockerberoende med kakor och godis. Har varit och vaccinerat mig inför resan (20 dagar kvar!!!!!). Kvällens planer är att dra hem till Marren och mysa med henne och Loll.

Sitter och pratar med Jonis på msn om julen. Snacka om att jag ser fram emot julen nu. Lätt den mysigaste högtiden. Jag kommer hem dagen innan julafton så hoppas på att hinna få lite julstämning i alle fall. Förra året spenderades julen i Florida där det bara såg dumt ut med alla tomtar och julbelysning i trädgårdarna! haha.

we all sleep alone

För en gångs skull hade jag tänkt få mig en ordentlig natts sömn, så vi hörs imorgon! PUSS


En fot, ett ben I ett enkelt system

Tar en sväng med hundarna och sedan hem till Marren. Ska träffa mina 2 fina vänner, det var allt för längesedan vi 3 träffades så har lite att ta igen. Hörs senare guys


You came along and you changed everything

Jaha, tuneringen blev väl inte riktigt som vi hade hoppats på. Kom nästsist. Fick även mitt första röda kort, som tur var så var det i slutet av sista matchen! Längtar redan tills nästa år då vi ska fan ta med vinna skiten. Tog en fika med Issa och Tilden efter tuneringen sedan var det dags för möte med nya tränaren, gick bra.

Dagens tips!! Så sjukt roligt. Hittade detta på en blogg. Perfekt för mig som älskar att sitta uppe på nätterna och uggla. http://www.earthcam.com. Man kan kolla webcams över hela världen! Sitter här och hoppas på att några ska börja bråka eller något annat ska hända.

Tryck här så kommer ni till New York och Times Square right naaaaoooww


NU KÖR VI

FAN VAD JAG ÄR TAGGAD. Nu ska vi ta det här tjejer!


Can you believe it?

Har lagat lite pancakes precis. Var så jävla hungrig när jag gjorde dem så blev bara fyra över.... Fyra räcker inte riktigt till lunch imorgon så får väl köpa något på morgonen eller nått. När jag hade en sak i micron så blixtrade det ljusblått inne i micron, 2 gånger! Men jag lever.

Ska upp om 5 h, ja faktiskt. Har ställt klockan på 6 redan eftersom jag har lite att fixa på morgonen. Om man skulle stänga av datorn och blunda lite kanske, knappt lönt egentligen... Vi hörs imorgon på kvällen, har möte med Astrios nya tränare. puss


attans då

Sådär då kan jag bocka av några av kvällens "to do". Kollat Desperate Housewives, spelat Crazy Taxi på facebook.... Ja, kanske borde jag laga pannkakor nu (morgondagens lunch), packa och äta.

Sedan kan jag även dela med mig av en sak, hade sett fram emot imorgon sedan jag fick reda på att vi skulle ha den här tuneringen. Men nu, har jag fått reda på att min värsta fiende ska dit, ärligt talat. Hon är den värsta människan jag vet, haha. Kan tyvärr inte berätta mer om henne. Men imorgon ska jag ge henne mitt evil eye, typ såhär:

    
         om hon inte skräms för blicken blir hon nog rädd för rynkan mellan ögonen haha

what you want isn't what you get

Har inte bloggat idag, för har nämligen utfört min vardagssyssla, vilket är att sova nu för tiden. Kom hem från skollagsmatchen (VINST MED 3-0!!!) som en klubbad säl, så la mig i sängen, satte på datorn med stängde ner den lika snabbt. Sen somnade jag skönt och sov i 2 timmar. SÅ GÖTT. Älskar att sova på dagen.

Och när vi ändå pratar om att sova på dagen, är det bara jag som får ont i magen efter?!?!?! Snälla säg att det inte bara är jag. Eller jo, kanske är bäst att ingen annan har det, för det gör så jävla ont VARJE gång.

barbra streisand



Tumblr_lcarnotlxb1qcsjc7o1_500_large
Tumblr_lcancj7rqb1qcu2a2o1_500_large




love never lasts

Kom hem från Harry Potter för en stund sedan, mycket bra var den. Blev lite fika med Tilden och Malin innan, 10 minuter innan bion började kollade vi på klockan så fick skynda oss till bion. Däremot fick vi platserna bredvid ett gäng pojkar som inte var speciellt intresserade utav filmen utan hellre skratta och flamsade, inte lika kul, haha.

Nu ska jag packa lite

Harry Potter

              
Tänkte bara säga att jag ska på Harry Potter imorgon! Med Malin och Tilda. Stannar i stan efter skolan och sätter oss på något fik någonstanns innan den börjar, mysigt! Nej, ärligt, nu måste jag sova.

to be with you

         Tumblr_lbttu27d3h1qaobbko1_500_large
Sa ju att jag inte skulle kunna somna! Ska upp om 5,5 h. Men om jag somnar vid 2 får jag några timmar i alle fall. Kanske värt ett försök? Hoppas ni sover så gott i alle fall! puss

jag blundar för vad som händer, med förhoppningar om att det inte stämmer


Hittade ingen exakt bild på Tildens byxor, men dessa är liknande.


Annars då... Håller på att fixa med min ipod, behöver lite ny musik. Somnade på dagen idag ju och sov några timmar, blir många Vänneravsnitt ikväll då, hehe. Smell you later

At least you know my dear that I would die for you






Gårdagen, vilken dag och kväll, sjukaste roligaste kvällen på länge. Fy fan vad kul jag hade. Behövde jag verkligen. På dagen vandrade jag och dem här 3 bönorna ovan runt i stan lite, Tilda köpte världens snyggaste brallor som jag är för feg för att köpa, FAN vad snygga dem är. Kan visa på bild om jag hittar någon sedan! Kollade när vårt lag spelade inomhus DM och vann matchen!

På kvällen kom Malin hit och vi åkte in till stan för poker och sedan in till stan. TACK, du är grym. Somnade gott vid fyra, vaknade dock inte lika gott när klockan ringde vid åtta och jag skulle upp... Men det är smällar som man får ta. Nu ska jag dra mig till Malin för att baka en kladdkaka. puss

wonder why we bother with love, if it never lasts

Måste bara bevisa att jag är uppe såhär tidigt idag, och har varit uppe i en timme


tips från coachen




Ett snabbt tips innan jag springer till bussen. Använde mig utav detta "pulver" imorse för att få lite volym, var det bästa jag använt (har bara provat typ hårspray och mousse också för att få mer volym i och för sig HEHE). Men detta var grymt. Det är ett slags pulver som man ska ta lite av i hårbotten, dock tappade jag burken så om ni inte vill se ut som på sista bilden, så försök låta bli att tappa den.

Finns att köpa lite överallt tror jag, på frisörer, tror min mor hade köpt den på maxi's frisörsalong. Nej nu går bussen om en kvart, måste sticka. PUSS

impossible.

    

Vaknade upp till ett vinterland idag... Hade helst kunnat slippa det men inget att göra åt. Vad händer idag då? Det är ju LÖRDAG! Först in till den stora staden för att kolla fussball och efter det står Malin på schemat, låter ju som grym lördag. Gårdagen vad jättemysig. Wops, kollade klockan nu, måste sticka snart och här sitter jag i sovkläder. Brådis! Ha en bra dag kompisar.

l o v i s a n n i



trying to make it work but man these times are hard



Kollade ut från fönstret för en stund sedan. Blev lite chockad när jag såg att det var vitt?! Visst jag har sett att det snöat men inte såhär mycket. Nu ser det ut att vara jättelite på bilden, haha. Snart kommer Lollen och gör mig sällskap framför Idol, mysigt! Hon är underbar

friday im in love





Var ute med doggsen ett varv runt kvarteret innan. Matchade mina vita vantar (som jag försöker visa på bilden, haha) med Malte, hehe skämt åt sidorna (som man säger på Sannarp). Dagen har varit lugn hittills. Kvällen likaså tror jag, eller? Planerna är inte riktigt fixade än men det löser sig, det gör det alltid! puss

.


Vad precis inne på en blogg och läste den här kommentaren, vad tänker man när man skriver en sån här kommentar? Fy fan

we heart it




lite djupa texter såhär på torsdagen sitter aldrig fel, hehe. Nu ska jag ut med hundarna i mörkret och kylan. Trycken in hörlurarna i öronen så går det fort! puss


here we go


Och så var denna dagen nästan över! Hängde i stan efter skolan med Tilden en stund. Sedan mötte jag upp Stina för att ta en fika. Eftersom det är såinihelvetesjävla blev det inte frapino utan varmchoklad. Åkte till TK efter det för att träffa Lollen. Snacka om ångest att vara där, hade precis fikat och inte tränat på ett bra tag. Så nu har jag bestämt mig- gymkort ska inhandlas och det är imorgon tror jag!

Nu är bara den stora frågan, nautilus eller tk, tk eller nautilus? Men jag har gjort mitt avgörande val *trumvirvlar* NAUTILUS! Känns rätt. Ska bara leka i poolen varje gång. Nej ärligt, nu ska jag köra riktigt hårt!!! Jag är taggad och hoppas att mina vänner som tränar där också är det!


mornin'

Idag är det torsdag, vilket betyder lång dag för mig. Dagen börjar också med matematik, vilken höjdar start på morgonen! hehe. Nej nu måste jag dra mig, hade tänkt hinna locka håret lite idag. puss


v ä n n e r


jag har gått för långt, kan inte sluta gå

Är medveten om att min blogg suger just nu. Men det är ungefär vad mitt liv gör också! Haha okej, nu ska jag inte överdriva. Men mitt liv just nu går ut på att överleva skolan och fotbollen, och orka ta mig ur sängen på morgonen. Jag och Lovisa åkte in till stan ikväll för att kolla Sverige med Gussen, Emil och Victor. Hann även med lite fifa som jag ägde upp Victor i. he he

Ska försöka ta lite mer bilder med min mobilkamera vänner. Nu ska jag däremot kolla lite på ett program. Ni som läser bloggen vet nog vilket hehe, PUSS

I don't know how it gets better than this


anledningen till varför jag aldrig spottar... jag får klökningar när jag ser denna bilden förresten, haha

Jag är klar! Med både uppsatsen och redovisningen. Nuså börjar det lika något. Klar med skolarbetet innan klockan 22.00, ja det är inte varje dag det händer. Brukar få sitta uppe långt in på natten med det! Så nu hinner jag med lite vänner-avsnitt, plus en lång och välbehövd dusch.

river en vacker dröm




stotheummer

Tänkte bara snabbt sticka in och berätta att det blir dåligt med bloggning idag. Har en inlämning som ska in imorgon och måste börja på den. Kollade igenom vad vi ska göra, och en fråga var bland annat "Vad är fördom?". Sånt tycker jag är skitkul, när man får disskutera själv och skriva vad man tycker. Så detta ska nog gå bra! Hörs ikväll. puss

im falling to pieces



en bild på mina ben som jag dör när jag ser HAHA


Idag har jag sovit. Hela eftermiddagen, och då menar jag hela. Har sovit i fyra timmar, 17.00-21.00. Alltså FAN. Att jag aldrig kan lära mig. Jag som redan har problem med att sova på nätterna kan ju glömma att somna innan två ikväll alltså. Tur att jag köpte mig en ny säsong av Vänner på Gekås så jag har något att göra!

Annars hittade jag inte så mycket mer... Köpte lite nya ringar och godis, även tuggummi. Sen när jag var inne i affären kom jag på att jag hade glömt mina hörlurar i bilen... Klarar mig inte riktigt där inne utan dem. Så kom på att jag går till avdelningen där dem har sånt och ser om något paket redan är öppnat. Vilket ett paket var, men sedan såg jag, det var dem fulaste hörlurarna jag någonsin sett. Jättestora som gick över huvudet, så gick en stund med dem tills jag kände att jag nöjde mig med receptionkvinnans röst i högtalarna.

Nej, om man ska ta en dusch kanske?

we R who we R

Trodde jag aldrig skulle skriva detta- men jag är färdig med arbetet. WOHO inte en minut för tidigt! Nu ska jag ta en lång dusch och sedan kolla något vänner avsnitt innan jag svimmar av trötthet. puss

bilder från träningen






Mamma frågade precis om jag ville följa med till Gekås. Mitt samvete skriker: NEEEEEEJ du har massor att plugga på, bland annat ett arbete som ska in imorgon som du knappt börjat på. Men jag har hört att man ska lyssna på hjärtat och det säger: JAA! Det kan ju bli kul. Kul att trängas bland tjocka tanter som blockerar vägen med mening och kör på dina hälsenor med kungvagnen.

Plugget får göras lite i bilen och sedan när jag kommer hem, har ju hela natten på mig?

Well, You, are, the only exception


Är det inte lite konstigt ibland... Min "mobil-ficka" har varit borta ett tag, men i veckan så låg den plötsligt där, mitt på golvet. Sedan har jag heller inte vetat vart min kamera är, har letat som en galning men inte hittat den. Idag hittade jag den i mitt rum jätte synligt, där jag redan letat. Men jag klagar inte! :)

Gårdagen var mycket bra! Jag och Lovisa var och käkade (i 4 h HAHA) och fortsatte kvällen där vi började, tre hjärtan. Trevligen Lollen och tack för en jättebra kväll. Behövdes!


deep inside I hope you feel it too

Drar in till stan strax med Lovisa, vi 2 ska ha parmiddag, ensamna, mysigt! Sen får vi se vad vi hittar på! Ha en grym lördag peeps

but no wise words gonna stop the bleeding

Godmorgon! Har vaknat upp på ett jättebra humör! Kan bero på att jag ska träffa Lovisa snart som jag inte har träffat sedan hon kom hem från USA. Inatt så vaknade jag och trodde att det var morgon. Så satte på O.C i någon minut innan jag kollade på klockan..... 04.45, haha. Så somnade om direkt.

Nej nu har jag jättebråttom. Ska ta bussen in till stan med Lovisa och köpa en farsdagpresent och sedan träning. Ska försöka ta lite bilder! puss


N0m 10ck

       
Puuuuhhh vi alla kan pusta ut. Det var inget fel på mitt tangentbord som jag var säker på. Efter att jag väckt pappa men han var för trött för att lösa problemet fick jag ta tag i det själv. Några minuter senare (efter att försökt söka på google men blev såhär: oadfm000848ej.. typ) så insåg jag felet: NUM LOCK var på!

Nej om man ska göra något vettigt istället, kolla vänner kanske? Sov gott hörrni!

(förresten, en som gör grymma covers: tyler ward) lyssna på cannonball, teenage dream och breakeven


r!ngs




www.cocoo.se

Funderar på att klicka hem korset, men eftersom min ekonomi typ inte existerar just nu + shoppingförbud så får det väntas. Eller så får jag hitta någon frivillig köpare till mig?!

Det har hänt nått 0ed 05tt tangentb6rd, det b35r 5nte b62stäver 4tan s5ffr6t, WTF?!

what am i gonna do when the best part of me was always you


love you and leave you

sitter i min ensamhet här en fredagskväll och äter pizza, kollade precis vad jag hade på på tv:en. Det var trav, hur sorgligt?


nästan ett år sedan....

...är det inte sjukt vad tiden går fort?










satt och läste i min gamla blogg lite......

....och hittade det här HAHA


I'm doing it for a thrill

Sådär ja! Då har man klarat ännu en skoldag med förkyldningen, däremot var det bättre idag, skönt! Just nu sitter jag faktiskt och pluggar, ja tro det eller ej. Det går sådär kan jag medge, har gjort framsidan på ett arbete. Men den ska också göras! Nu ska jag bara skriva innehållet också.... puss

almost lover.

                 
Har kollat på Grey's Anatomy precis. Har ryst igenom hela avsnittet typ, den serien är magisk. Några tårar blev det också! Har blivit riktigt känslig för den serien nu för tiden, haha! Men bra är den allt.

Nu ska jag ner och borsta tänderna och ta väck allt kladd i fejjan, sen blir det lite mer vänner. PUSS


trettiofem dagar kvar

Alltså det är helt sjukt vad jag vill härifrån just nu. Jag hatar nästan allt här hemma nu, vädret, skolan, träningarna m.m. Kommer knappt ihåg senaste gången jag var på bra humör. Har väl gått in i en liten vinterdepression. Hade gjort vad som helst för att denna vinter skulle se ut EXAKT som förra, dvs att vi åkte till Florida igen. Det vet jag att det inte kommer bli av, dock en vecka i Egypten. Det är typ den veckan jag lever på just nu.

All motivation till skolan är borta nu igen också, inte för jag haft sådär jättemycket motivation till den. Men nu orkar jag inte bry mig mer. Men får väl hoppas det kommer igen, nu ska jag kolla vänner tills jag somnar, typ. Hej på er. (klarade matteprovet förresten, wopidooo :D)



Makadi Palace










d i e s e l





Jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig

   
Godmorgon mina vänner! Vaknade med värre förkyldning och halsen är inte bättre den heller. Men trots detta måste jag dra mig till skolan, matteprovet väntar som sagt vid 14.30. WISH ME LUCK för detta ska jag fan klara av! förresten, var och fixade min klocka som jag fick i födelsedagspresent, inviger den idag!

love is my heroine

                      
           gjorde precis en egen frapino, den blev jätteäcklig. detta är inte min dag idag.

Sitter och lyssnar igenom min spotify lista. Har haft den i något år, nej längre, eller jag vet inte. Är det inte rätt sjukt vad mycket minnen som dyker upp när man lyssnar på vissa låtar? Har lyssnat på collide, den påminner mig om Danacup, när jag och Lovisa stod i bussen påväg hem från en match. Eller already gone med Kelly Clarkson får jag ont i magen av att lyssna på då den påminner om jobbigare saker. Medan jag nästan knäcker mig när jag lyssnar på kom igen lena för vi spelade sönder den i bilden till/på öland. One time med justin bieber kopplar jag ihop direkt med när jag låg i en solstol med en shirely temple i Florida. Och love is my drug med John ME ser jag när jag och Malin sitter på ett regnigt allsång på skansen är är med i TV (haha!) Nu lyssnar jag nästintill bara på Daniel-Adams Ray, det ska bli kul att se om några månader vad jag tänker på när jag lyssnar på dem låtarna igen. NEJ nu blev jag deppig typ, hahaha. Nu ska jag kolla vänner och rycka upp mig. PUSS


Igår var jag högst upp, imorgon är jag nedanför

Jag har världens bästa vän. Hon har suttit och räknat matte med mig efter skolan tills jag fattade linjära funktioner. Jag har matematik omprov imorgon, hatar det SÅHÄR mycket. Men finns inte mycket att göra förutom att plugga. Så det har jag gjort bland annat idag.

Snart ska jag prova att göra min egna frapino. På tal om ingenting, tror jag håller på att bli sjuk. fanfanfanfanfanfanfanfan. Nu ska jag tycka synd om mig själv och kolla vänner.

är för lat för att hitta någon bra bild, trycka på infoga bild, leta upp den, och ladda upp den. Ni får nöja er med denna:

:D


Michaela Forni

Vad det handlar om? Ja jag vet nog inte ens själv. Man kan längta så att det känns i nerverna men efter vad egentligen? Ja det vågar man nog inte tänka på. Det är konstigt hur vissa människor kan läsa en så bra. Läskigt att titta rakt in i den personens ögon som vet exakt vad man menar med just den blicken. Fast man inte ens vet det själv. Kanske handlar allt bara om att våga satsa till en miljard procent och sen hålla alla tummar man har för att det går vägen. Pirrigt när man råkar nudda nåns hand för att man fimpar sin cigarett i exakt samma sekund. Jag vill nog bara leva. Äta salamimackor på morgonen och nutellamackor på kvällen. Dansa omkring och köpa vackra skor. Vara nära och prata för högt i telefon. Hitta ett hem och lägga hela lönen på svindyra påslakan. Ha välmålade naglar och klippa av håret för förändring. Äta mat och älska min familj. Gå på bio och drömma mig bort i en annan värld inte för att ens egen verklighet inte är fantastisk, utan för att det är spännande.

alltså denna människan skriver så jävla bra


hopp står skrivet i väggen men blickar stannar vid golvet







Vad har hänt idag då? Nej inte mycket, har lagat mat till mina bröder, bjöd på den avancerade rätten köttbullar och lite makaroner, less is more! Sen har min lillebror bakat muffins som jag ätit några stycken av.... Så kul för när han skulle baka, han bara "Anni har jag gjort rätt nu?" "Jag får smaka *smakar*" "Nej jag vet inte riktigt, får smaka igen" "Hmm... ta lite mer av detta, får smaka igen". Haha, så blev rätt mätt på smeten!

Förövrigt ska jag lägga in bilderna från kameran så ni får se nått annat än mina webcam bilder, haha.

LILLA LADY

Daniel Adams-Ray- Lilla lady
Vet att jag länkade den igår men här kommer ett klipp med låten, alltså jag älskar den


En liten ros med ett hål i sin själ
Som gjorde rätt men av dåliga skäl
Hon hade drömmar om status och flärd
Men hon blev slav för sitt eget begär
Hon vet inte vad hon känner för
Lågan slocknar utan tändstickor
Du är bäst nu men du var bättre förr
Våra brister gör oss till människor


Let's go back to the start

  
  
Ska sätta på femman nu och kolla vem kan slå filip och fredrik, en från min klass är med så det ska bli kul att se! Sov gott, tror detta blir det sista inlägget för dagen. Puss

våra brister gör oss till människor


Bara jag som blivit in löv i Daniel Adams-Ray's album? Min favorit efter el gubbo in des lada är: Daniel Adams-Ray – Lilla lady. Annars har jag precis varit ute och gått en runda med Malin i skogen, skönt att få lite frisk luft! Läste på denna bloggen precis att det är kladdkakedagen idag, OM det ska firas! Hörs sen men bilder från gårdagen kanske!

förlåt att jag aldrig sagt förlåt


jag ska bli brunett nu, snart, inom en snar framtid............


Hon vet inte vad hon känner för


Kan beskriva gårdagen med ett ord: INDIER! Haha nej men det var riktigt roligt igår. Var hos den nyblivna 19-åringen (även kallad Mariette, Mary, Marren, M:et, Bejje) först och åt jättegod mat, god tårta med ett gäng tjejer. Efter det tog vissa bussen och andra bilen till stan där vi möttes upp och gick till tre hjärtan. Kul kväll och grattis igen Mariette ♥

Åkte hem till Obi där några från klassen var och somnade. Bussresan hem imorse tog en timme?!?! Men nu är jag hemma och gör det jag nästan alltid gör nuförtiden, kollar vänner. BILDER KOMMER

mornin' fellas

vanner


Precis som hela gårdagen såg ut, kommer denna dagen se ut: VÄNNER. Vill bara flytta in i deras liv när jag ser serien.

nytt och fint

                                                 tack
   
   
Eftersom jag har blivit så himla lat på senaste tiden orkar jag inte dra fram kameran och ta bilder på dessa presenter jag fått av mina kompisar den senaste tiden. Ni får nöja er med kassa webbilder! De här bilder påminner mig själv om att det är dags för att träffa solariummet för första gången.


did I say something way too honest, that made you run and hide


kom hem


I let the bad ones in and the good ones go

          
          
                  
Okej, jag har faktiskt en väldigt bra anledning till varför jag inte bloggat idag. Jag har nämligen tagit igen alla timmar sömn som jag har missat på lovet.... Inte för jag missat en enda typ men ändå. Sen drömde jag även en underbar dröm så när jag vaknade försökte jag blunda allt vad jag kunde och försökte somna om, bara jag som gör så när man har drömt någon bra?

Gårdagen var jättemysig hemma hos Issa. Vi kollade film, käkade tacos, spelade spel m.m. Jag visade dem lite av Paranormal Activity (trodde aldrig jag skulle kunna skriva det namnet utan att söka på google- men nu kan jag!!!!) men jag stängde snabbt av det eftersom den filmen är så jävla obehaglig. Vet inte varför men något med den gör mig verkligen livrädd. Jaja, sluttjatat, nu ska jag ner och äta nybakta frallor ifrån fiket, GOTTA GO!

gud det gör så ont att något så nära kan vara så långt bort...

                                      DUDUUDUDUUU DUDUDUU OHHO
                     
                    

Alltså helt ärligt, jag har nog aldrig sett en äckligare bild på mig. haha. Gårdagskvällen såg ut såhär! Vi hade Saw-minimaraton. Jag var så trött när jag cyklade hem så nu när jag tänker efter kommer jag inte ens ihåg att jag cyklade. Kom ihåg när jag cyklade ut från Malin men sen kommer jag inte ihåg mer, scary. Men jag är hemma i alle fall!


And I stare at the phone and he still hasn't called

                  
                                                 Gina Tricot 199:-

Denna fick jag med mig hem igår, inte bra. Skulle ju spara mina pengar. Därför igår, den 3 november 15.25 började jag mitt shoppingförbud. I en hel månad får jag inte köpa ett enda klädesplagg. Så detta var den sista tröjan för denna månaden. Men tänkte ha mina bruna kängor till och strumpbyxor eller jeans och massa ringar och armband MMMMm. /moderbloggerskaN anni

tips från coachen



Stänger eran laptop också av sig hela tiden för den blir överhettad? *rösten i tvshop* då kan jag tipsa er om en sak som jag köpte som fungerar helt okej! Köpte en "laptop-fläckt" på Gekås, kostade 129:- om jag inte minns fel? Tror den är riktigt bra om man ställer datorn på bordet, vilket jag aldrig gör. Har alltid den i knäet eller sängen.

I will love you like I've never been hurt before






Efter den sköna massagen igår åkte jag och Issa in till stan. Vi satt i bussen och så såg jag Tilda på andra sidan, "ISSA kolla där står Tilda" "Jaa" Blev lite förvånad över att hon inte blev lite gladare, haha! Hoppade av bussen och gick fram till Tilda "Heeej Tilda" "Hej" Blev även nu lite förvånad över att hon inte blev gladare över att se oss. Då visar det sig att Issa och Tilda har bråkat!!!!!!!!!!! Haha okej, nej skojar bara.

Då har mina två underbara vänner planerat detta sen innan! Så vi sätter oss på en buss och jag får ögonbindel, haha. Hoppar av och sedan går en bit innan vi stannar. Där tar dem bort ögonbindeln och så är vi framför Wild West. Så dem bjuder mig på buffé + efterrätt och sedan får jag också ett jättefint armband. Så jäkla snällt, brukar aldrig få överraskningar så blev verkligen jätteglad. tacktacktack


the social network

     
Efter mötet åkte jag och Marren till bion. Var där ungefär 1,5 h innan den började så tog en fika på Roberts innan vi slog oss ner längst fram i biostolarna. Såg som sagt the social network, eller ja... facebook filmen som många säger (jag). Den var bra, helt klart sevärd!

Snart åker jag och Issa in till stan för att få massage. Förra gången jag fick det låg jag där på "båren" och bara ville att det skulle ta slut. Det gjorde så ont. När hon var klar med ryggen trodde jag att jag kunde slappna av. Men icke sa nicke, då var det vaderna som hon tryckte ner sina nävar i... Så ska nog säga till henne/honom att ta det lite lugnt!

GOTTA GO, ha en fin dag.

nya ringar




nu drar jag till marren och kollar "en söt sak" som hon sa, hmm undra vad? Sedan lagmöte och efter det blir det biografen. detta lovet kommer att bli ett lugnt lov känner jag på mig, bio, sena filmkvällar, musik och bara hålla sig inne från höstvädret, så mysigt. Har aldrig tänkt på hur mysig hösten är egentligen, tänker bara på det kalla vädret, hur blek man blir, alla tjocka jackor. Men tänk egentligen, hur mysigt är det inte egentligen att kolla en bra film, äta godis, medan det ösregnar ute? jag gillare! NEJ, jag har ju bråttom. puss på er!

lately you make me weaker in the knees









Igår var första november, vilket betyder att jag fyllde 17 år! tre hundra sexio fem dagar kvar till min 18 års dag, känns.... långt! Dagen började igår med sång från la familia, paketöppning (en del av presenterna ovan) och frukost på sängen! Anledningen till att jag fick chokladsås är för det är typ det bästa jag vet (efter kladdkaka), så önskar mig alltid det, haha. Efter presentöppningen var det bara upp och hoppa och vid tio tiden åkte jag, Malinx2 till Gekås!

Kom hem med nästan ingenting... haha men lite i alle fall! Efter det åkte jag hem och fixade iordning mig och familjen åkte till Pio och käkade, gottgott! Väldigt mysig dag men några av mina vänner och familj, tack!

Förövrigt var jag så rädd igår att jag var tvungen att sätta på ett avsnitt av O.C innan jag slocknade. Ett tips, om ni ska se den, då ska ni verkligen inte se den ensamna, i ett mörkt rum.

TACK

åh jag vill inte att denna underbara dagen ska ta slut. TACK FÖR ALLA GRATULATIONER MINA VÄNNER, NI ÄR UNDERBARA! Alla fina sms, facebook meddelande, blogginlägg, kommentarer, presenter, ja allt, ni är tamefan bäst! Vet inte hur jag ska tacka er, förutom att säga att jag uppskattar varenda liten gest! :D

Imorgon ska jag berätta om dagen och så kommer bilder på mina fina presenter, tack till alla som gjort denna dagen till en jättebra dag! puss

(nu ska jag lägga mig och kolla paranormal activity ensam, har bara sett framsidan av filmen och är redan rädd. kul att det står: DON'T SEE IT ALONE)


första november

åh vad jag älskar att fylla år! varför gör man inte det oftare?


s j u t t o n


det var 17 år, 17 år i staden där jag växte upp och så, märker du hur fort det går?

RSS 2.0