Kjol.


Mums.

Har precis köpt en kjol som jag DÖR för. Påväg hem nu så visar bättre bild senare.


Mm helg!

WEEKEND! Däremot jobb imorgon mellan 6-16 så inte så mycket ledigt imorgon men ska bli SÅ gött med pengar! Ska dela ut tårta mellan 10-16 tror jag det var, så komsi till Maxi och ät gratis tårta bloggisar! Kul med jobb!

Köpte ett par brallor idag också, jag som skulle sluta shoppa. Men ibland kan man inte låta bli. Sämst bild på dem då färgen inte ser ut så, är turkosa. Annars har jag precis varit ute och sprungit. Hade ett jävla tempo men blev inte så långt men kändes skönt i alle fall. Fotbollen ligger ju lite på hyllan för min del så känns gött att röra lite på sig. Nu blir det däremot duschen, zez. Puss


ny.

image description
new- hatt. tänk turkey, bränna, långklänning och stora brillor. nomnom.

SÅ taggad på att ta studenten nu. Var på möte idag där jag intervjuades, mer om det när jag vet mer om det blir av osv. Känns skönt att ha börjat planera lite inför hur hösten ska se ut. Älskar att vara spontan och inte ha så mycket planerat men ibland kan det vara skönt att veta lite hur ens framtid ser ut!

Igår skickades PA-arbetet in. Därav alla inlägg här på bloggen som togs bort, behövde få bilderna från mobilen till datorn lite snabbt. Är så stolt över mig och Malin som gjort ett riktigt bra arbete, imorgon ska vi bara kicka ass på redovisningen sen kan vi lägga detta bakom oss. Nu ska jag däremot försöka sova så man är någorlunda pigg när man redovisar.. wish us luck! puss

Testning


the weekend.



Kollade på klockan när jag vaknade, 13.15? Vad hände där? Igår var en riktigt härlig kväll. Agneta har fyllt 20 och skulle ha en överraskningskväll för henne. Började med att hämta henne och köra hem henne till mig där maten var klar. Käkade lite fort och körde sedan vidare in till stan. Åkte till teatern där Soran Ismail hade föreställning, han var så rolig. Skrattade så vi grät. Blev sedan uteservering följt av bowling!

Fredagen hänge jag med Lollen, kan man säg.. Vi skypade i nästan 2 h tror jag! Vilket var väldigt skönt att få snacka med henne. Behövde det! Imorgon är det skola.... feeling the ångest.

Magaluf












Magaluf 2011


Fick en fråga i kommentarfältet om Magaluf så tänkte att jag lika väl kan svara på den här för kom på att jag inte lagt upp några bilder sen resan här! Hej du var i magaluf förra året va? Var det skoj? Finns det ställen som man bara inte får missa när man är där? :)

Ja jag var där förra sommaren och det var SJUKT roligt! Åk dit! Aldrig flabbat så mycket som på den resan. Några klubbar som man inte får missa är Grabbarna grus beach club. Finns 2 grabbarna grus men den ena är riktigt seg, i alle fall när vi var där. Aldrig en pers där typ, men beach cluben var vi på nästan varje dag sen. Typ bara scandinavier där. Sen finns också BCM som är en klubb man betalar för när man går in, kommer inte ihåg hur mycket, tror det var ca 200 spänn, sen får man all dricka gratis där inne. BCM var gigantisk men när vi var där sög musiken tyvärr men annars sjukt rolig klubb! Inte för att man åker på en sån här resa för att shoppa direkt men det finns ett stort shoppingcenter om man tar en buss på ca 10 minuter till Palma tror jag det var... Med riktigt bra affärer som Bershka osv. Tyvärr kommer jag inte på namnet på shoppingcentret men finns säkert om man söker på google. Här var vi 2 dagar i rad, haha. Bussresan hem är roligast, ni måste sätta er längst bak i bussen om det är sån jättelång buss. Då flyger man svin högt över gupp osv, haha. Ja, annars finns det andra roliga klubbar också, men dem 2 är nog roligast. Vi gick runt i alla första kvällen och det fanns många roliga klubbar där det var flest spanjorer också! Ja... det är nog det! Om du undrar något mer är det bara att fråga.

Studentfest, tema Hawaii!


You are one tough bitch. Now go prove it.

Helgen var väldigt bra! I fredags tog jag det lugnt då jag skulle upp tidigt på lördagen på konfirmation. Sen blev det utgång i lördags kväll. Jag körde och när vi gick till bilen såg vi den fasansfulla upptäckten! Haha. FÅGELBAJS. Jag har nog aldrig i mitt liv sett så mycket bajs på en bil som det var på min... Jaja! Kul kväll förövrigt, haha :)


Today.

Fika på stan och ikväll blir det att SLAPPA, så gött. Puss


If you're brave to say 'goodbye', life will reward you with a new 'hello'

Goddagens! Fick min balväska och den var exakt så som jag hade hoppats på. Inte ofta det är så. Tror det kommer bli riktigt bra. Ihh vad jag längtar nu.

Annars har jag varit ute och sprungit med Malin och käkat tacos hos mamma. Bra dag. Nu blir det film. Fått nån dille på romantiska filmer så ikväll är det Letters to Julies som gäller. Puss


En dag


Precis sett filmen En dag, I DIE. Så jävla bra. Kunde inte sluta gråta. Se den mina bloggisar. Puss

We <3 it


Mormor 60 år!

Är i Skåne denna helg för att fira mormor som fyller 60. Har precis ätit och kom på mig själv direkt efter maten vilja gå. Såg på min lillebror att han var lika otålig. När ska man växa upp egentligen och vilja sitta kvar? Hoho. Nej nu blir det nog efterrätt snart! Puss


BEBIS!!


Hänger med dem här under helgen!


Körkort!

Idag (5/4) tog jag KÖRKORT! Så jävla gött! Nu ska jag Zzzzova. Puss


news.

              



                           virkad kläninng.skor.jeans.virkade shorts.bikini

Måste sluta shoppa....... Sommaren är välkommen nu när jag äntligen har hittat ett par vita virkade shorts. Hittade ett par förra året men struntade i att köpa dem och jag vet inte hur många gånger jag inte kunnat sova för har haft ångest, helt ärligt! Haha. Nej, nu får det var slut på shoppingen för ett tag framöver! Skorna är förresten orangea i verkligheten och inte så röd/orangea..


19 år!


Idag fyller hon år! Min fina och underbara vän Malin, herregud vad jag gillar henne! GRATTIS!


RSS 2.0